Івано-Франківськ

Як Турінабол впливає на організм спортсменів?

Турінабол належить до групи ефективних стероїдів, які мають потужні анаболічні та помірні андрогенні властивості.

R5 696511

Уже давно серед професійних спортсменів гарний попит має спортивна фармакологія. До одних із найпопулярніших препаратів категорії відноситься Турінабол. Застосування сильнодіючого анаболічного стероїду дозволяє спортсменам не лише виділити рельєфність та інші переваги тіла, але й наростити якісну масу м’яз та покращити силові показники. У новачків у сфері бодібілдингу та інших дисциплін можуть виникнути питання щодо застосування препарату. Перед тим як купити турінабол, варто розглянути особливості використання та його переваги.

Властивості та основні переваги застосування Турінаболу для спортсменів

Турінабол належить до групи ефективних стероїдів, які мають потужні анаболічні та помірні андрогенні властивості. Спортсмени виділяють товар серед іншої відповідної категорії фармакології завдяки високій безпеці. При регулярному використанні туринабол 10 мг у бодібілдерів і представників інших дисциплін не спостерігається перехід тестостерону до естрадіолу.

Позитивні відгуки від досвідчених спортсменів свідчать про те, що препарат має гарний попит у своїх колах. Користувачі виділяють головну перевагу Турінабола – ефект, який він надає. Досягти результату вдається завдяки основному активному компоненту, хімічному варіанту чоловічого гормону. Регулярне застосування препарату на курсі тренувань при поєднанні з правильним харчуванням забезпечить спортсменам наступні позитивні ефекти:

  • прискорений процес нарощення м’язової маси;
  • ефективне покращення показників спортсмена – сили, витривалості тощо;
  • збільшення рівня вільного тестостерону в крові завдяки зниженню концентрації ГЗСГ;
  • помітний ефект спалювання жирів.

Для досягнення всіх зазначених ефектів важливо дотримуватися інструкції та рекомендованого дозування. Перед початком використання Турінаболу варто звернутися за консультацією до спеціаліста. Фахівець дозволить виділити необхідне дозування, виходячи з особливостей організму спортсмена, його харчування та інших нюансів. Досвідчені користувачі та новачки повинні пам’ятати, що самолікування може погано вплинути на будь-який організм. У випадку появи побічних ефектів необхідно одразу припинити використання Турінаболу та звернутися за медичною допомогою до спеціаліста.              

Область застосування Турінаболу

Властивості та особливості препарату спортивної фармакології дозволяють переконливо виділити основні області застосування Турінаболу:

  1. Штангісти, пауерліфтери. Товар чудово підходить для представників таких дисциплін, адже його дія направлена на необхідне збільшення маси м’язів. Турінабол швидко виводиться з організму (приблизно за тиждень), тому його буде доцільно та безпечно використовувати під час підготовки до змагань.
  2. Новачки, молоді спортсмени. Мінімальні побічні ефекти та низький рівень пригнічення тестостерону дозволяють використовувати препарат тим, хто вирішив вперше спробувати анаболіки.
  3. Досвідчені спортсмени. Професійні користувачі нерідко обирають Турінабол при переході між основними курсами для того, щоб організм відпочив, але не втратив тонус.
  4. Жінки. У жіночому спорті не виключають використання Турінаболу, проте важливо слідкувати за правильним дозуванням, щоб препарат не став причиною вірилізації та інших побічних ефектів.  

Препарат спортивної фармакології підходить для курсу сушіння. Його доцільно використовувати у поєднання зі Станозолом завдяки відсутності затримки води.

Курс прийому Турінаболу: де купити препарат спортивної фармакології

Оптимальна доза препарату, яка може викликати мінімум побічних ефектів, складає 20-40 мг на добу. Фахівці рекомендують розділити дозування на три прийоми. Деякі досвідчені спортсмени можуть збільшувати дозу до 100 мг, проте спеціалісти не радять так ризикувати новачкам без попередньої консультації.

Зазвичай курс може тривати 1-1,5 місяця. М’язова маса зростає досить повільно, тому приймати препарат менше ніж 3 тижні немає сенсу. Турінабол не бажано використовувати довше 2 місяців – такий термін може негативно вплинути на роботу печінки через таблетовану форму.

Придбати препарат спортивної фармакології можна у спеціалізованих інтернет-магазинах. Для цього варто обрати перевірену та сертифіковану платформу, яка може надати своїм покупцям лише оригінальні товари від виробників та можливість консультації. Вартість Турінаболу залишається доступною для багатьох спортсменів.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено