Івано-Франківськ

Обираємо системи кондиціонування для квартир, приватних будинків, промислових об’єктів

На вибір пропонуються різні моделі, які відрізняються за технічними характеристиками, функціоналу, ціною.

nastennye kondicionery 2 scaled

Система кондиціонування повітря – це незамінний помічник в сучасних реаліях. В автоматичному режимі підтримує оптимальну температуру і рівень вологості в приміщенні. І тим самим створює комфортний мікроклімат, сприятливий як для самопочуття людей, так і для ведення трудової діяльності.

Системи кондиціонування для квартир, приватних будинків, промислових об’єктів

Природний мікроклімат на багатьох об’єктах залишає бажати кращого. Крім спочатку поганої вентиляції в приміщеннях, на це впливають і герметичні пластикові вікна. А якщо у вас сонячна сторона – то і зовсім доводиться постійно страждати від спеки.

Вирішити цю проблему покликані системи кондиціонування. З їх допомогою можна нормалізувати мікроклімат для комфортного проведення часу у квартирі, продуктивної роботи в офісі або на промисловому об’єкті.

Продаж систем кондиціонування: основні різновиди

У інтернет-магазині Венкон https://vencon.ua/ ви можете купити ефективне рішення для кондиціонування повітря в квартирах, заміських будинках, котеджах, а також комерційних і промислових об’єктах.

На вибір пропонуються різні моделі, які відрізняються за технічними характеристиками, функціоналу, ціною. Для зручності всі вони згруповані по розділах, щоб ви могли швидко знайти підходящий для себе варіант.

  • Спліт-системи. Це побутові кондиціонери, призначені для установки в квартирах і невеликих приватних будинках. Мають прийнятну ціну, що робить їх доступними широкому колу споживачів. За способом монтажу бувають підлоговими, настінними, Підлогово-стельовими – словом, місце для їх установки можна знайти завжди.
  • Мультиспліт-системи. Від попереднього варіанту відрізняються тим, що до зовнішнього блоку можна підключити відразу кілька кондиціонерів. Це актуально для великих заміських будинків і великих компаній, розташованих в багатоповерховому будинку.

З допомогою однієї такої системи можна забезпечити комфортний мікроклімат відразу в декількох кімнатах. І за ціною дане рішення обійдеться на порядок дешевше, ніж покупка пари-трійки звичайних спліт-систем.

  • Моноблочні кондиціонери. Ідеальний варіант для малогабаритних приміщень. Якщо в кімнаті зовсім немає місця для установки звичайного кондиціонера – то моноблочна модель буде вашим порятунком. На вибір пропонується 2 варіанти: віконна і мобільна. Остання встановлюється на підлозі і може в будь-який момент переміщатися в інше місце (завдяки наявності транспортувальних коліщат). Обидва рішення мають компактні габарити і займають мінімум місця.

Промислові кондиціонери. Продаж систем кондиціонування такого типу орієнтована на власників великих компаній, офісів, заводів та інших об’єктів. Їх ключовими особливостями є:

  • висока продуктивність;
  • потужний функціонал;
  • здатність охолоджувати або нагрівати повітря в приміщеннях великої площі.

В даному випадку замість звичайних кондиціонерів встановлюються мультизональні VRF системи і габаритні компресорно-конденсаторні блоки. Для кожної компанії підбирається різне рішення, тому і вартість обговорюється в індивідуальному порядку.

Якісні системи кондиціонування повітря в Україні

Якщо вам потрібне ефективне кондиціонування повітря – вивчайте каталог нашого інтернет-магазину і вибирайте відповідну для себе модель. Рекомендуємо придивитися до продукції таких популярних брендів як:

  • Daikin;
  • Mitsubishi;
  • Panasonic;
  • Cooper&Hunter.

Купити системи кондиціонування повітря в Україні ви можете будь-яким зручним способом: заповнивши заявку на сайті або зателефонувавши менеджеру по телефону в робочий час. Проконсультуватися перед покупкою з будь-яких питань теж можна в телефонному режимі.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено