Івано-Франківськ

Послуги бухгалтера для ФОП: невід’ємна складова успішної фінансової діяльності

Бухгалтер – незамінний спеціаліст для підприємця незалежно від сфери діяльності ФОП.

photo 2024 06 15 08 00 181 scaled

Спеціалісти “Маніфай” надають бухгалтерські послуги ФОП і мають великий досвід вирішення різноманітних питань, з якими може стикнутися як початківець, так і досвідчений підприємець.

Варто наголосити, що консультація бухгалтера – це розгорнуті професійні поради щодо широкого спектру питань, що охоплюють всі етапи підприємницької діяльності, починаючи від реєстрації. Так, підбір кодів згідно з Класифікатором видів економічної діяльності (КВЕД) є першим кроком на шляху реєстрації в якості ФОПа для ведення IT діяльності. Цей перелік є доволі об’ємним, що часто спричиняє вибір неправильного коду та подальших пов’язаних з цим неприємностей: позбавлення права отримання статусу платника єдиного податку, штрафи, тощо. Тож консультація кваліфікованого бухгалтера з цього приводу є необхідною.

Необхідна податкова консультація ФОП? Ви звернулися за правильною адресою! Вибір системи оподаткування здійснюється згідно з переліком видів діяльності, на якому ви зупинилися, і професійний бухгалтер допоможе обрати правильну систему оподаткування. Тут варто зробити вибір, грунтуючись на особливостях кожного випадку.

Також кваліфікований бухгалтер для ФОПа пояснить всі особливості фінансового планування та звітності, допоможе проаналізувати договір з точки зору оподаткування, пояснить порядок підготовки до перевірки податкових органів, підкаже особливості взаємодії з іноземними контрагентами, надасть інструкції з ведення кадрового обліку та багато чого іншого.

photo 2024 06 15 08 00 1812 scaled

До компетенції спеціалістів “Маніфай” також входить фінансове планування та звітність – на консультації бухгалтера ви дізнаєтеся, як спланувати витрати, в чому відмінність доходів від прибутку, і як рахуються податки в залежності від обраної вами системи оподаткування. Крім того, ви неодмінно знатимете кінцевий термін подачі вашої податкової звітності і розмір штрафу, який передбачено за недотримання цих термінів.

Якщо ж ви не плануєте витрачати свій час та самостійно вивчати бухгалтерський облік, ми радимо укласти угоду щодо ведення бухгалтерії вашого підприємства на аутсорсі. Бухгалтер для ФОПа візьме на себе веддення вашої бухгалтерії, гарантуючи вам стабільну і легальну діяльність протягом всього часу дії договору.

Ціна конкретної консультації бухгалтера залежить від специфіки діяльності підприємства і необхідного обсягу послуг. Ми зазвичай обговорюємо питання ціни під час попередньої консультації.

Загалом, бухгалтер для ФОП є невід’ємною складовою успішної фінансової діяльності. Його професійні знання та досвід допомагають підтримувати фінансову стійкість та ефективне управління підприємством, що є важливим для досягнення успіху в сучасному бізнес-середовищі.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено