Івано-Франківськ

Андрій Найда перевірив оглядове колесо у Калуші

Очільник міста оглянув документацію й сам випробував атракціон.

FB IMG 1718607955121 scaled

Як повідомляла ПІК, днями у соцмережі з’явилося відео, на якому жінка з сином перебувають на колесу огляду в калуському парку культури і відпочинку. На відео чути гучний звук, після чого жінка каже про несправність атракціону.

Особисто перевірити справність “Колеса огляду” вирішив міський голова Калуша Андрій Найда під час ранкової інспекції містом, пише ПІК.

“Разом із моєю заступницею Надією Гуш перевірили документацію експертного обстеження, за якою колесо огляду може працювати до 2025 року. Також особисто випробували атракціон, щоб зрозуміти чи немає проблем із підшипником. Специфічних звуків, які б свідчили про несправність, не зафіксували. Рух колеса плавний, тільки чутно звук тертя гуми об метал, що цілком допустимо, особливо після дощу”, – каже Найда.

FB IMG 1718607947994 scaled

Також вирішили викликати працівників організації, які здійснюють технічне обслуговування.

“Вони проведуть детальний огляд колеса, зокрема справність підшипників. Цей атракціон улюблений для багатьох мешканців громади. Наше завдання зробити все, щоб тут відвідувачі почували себе у безпеці”, – додає очільник міста.

Додамо, зі слів начальниці парку Наталії Паламар – у середу вже можна буде запускати в роботу катамарани, оскільки буде працювати рятувальник.

 

Читайте також:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено