Івано-Франківськ

На Львівщині у 17-річної дівчини після нарощення штучні вії почали випадати разом з природними (ФОТО)

Дівчина звернулась до майстра, яка виконувала процедуру, але та не знала, що робити.

MyCollages 11 1 scaled

На Львівщині у 17-річної дівчини нарощення вій спричинило неприємні наслідки.  З такою проблемою підлітка звернулася до медиків, повідомили в лікарні “Охматдит”.

Дівчина зробила нарощення вперше. За певний час штучні вії почали відпадати разом із її віями. Відтак, вона звернулась до майстра, яка виконувала процедуру, але та не знала, що робити.

У аптеці дівчині порадили догляд за віями – спеціальну олійку, що лише погіршило ситуацію. У неї зʼявився білий, липкий наліт на верхніх і нижніх повіках обох очей.

“Із набором цих скарг дівчина звернулась до наших офтальмологів. Після огляду та обстеження наші фахівці зʼясували, що нарощення спричинило індивідуальну реакцію (непериносимість) у дівчини, що проявилось у вигляді випадіння вій разом з білим клейким нальотом, а подальше використання олійки лише погіршило цю ситуацію”, – зазначили в лікарні.

Пацієнтці призначили лікування. Медики наголошують, що найчастішими наслідками процедури нарощення вій  є травми чи опіки очей, інфікування, сторонні тіла рогівки чи повік, алергічні реакції, зокрема набряки й подразнення. А також втрата вій через недостатню кваліфікацію фахівця.

“Шкідливий вплив може спричиняти безпосередній контакт зі штучними віями, а також речовини у складі клею для фіксації волосків. Хімічне пошкодження слизової без належної терапії в найгіршому варіанті призводить до проблем із зором”, – додають медики.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено