Івано-Франківськ

Румунія – Україна: анонс матчу, прогноз та де дивитися

В понеділок у Мюнхені збірна України під керівництвом Сергія Реброва стартує на Євро-2024.

image1 scaled

Національна команда України розпочне виступи на цьогорічному чемпіонаті Європи поєдинком проти збірної Румунії.

На Євро-2024 у групі E у 1-му турі також зіграють команди Бельгії та Словаччини.

Коуч синьо-жовтих Сергій Ребров назвав стартовий склад на перший матч Євро-2024 проти Румунії.

Стартові склади на матч між Румунією та Україною

  • Україна: Лунін, Зінченко, Матвієнко, Забарний, Конопля, Шапаренко, Судаков, Степаненко, Мудрик, Циганков, Довбик.

81025

Особисті зустрічі

Це буде перший по офіційний поєдинок в історії очних протистоянь румунів та українів. До цього “трикольорові” та “синьо-жовті” провели між собою 6 товариських матчів.

Загальна статистика з невеличкою перевагою на стороні збірної Румунії. Восстаннє ці команди пересікалися у далекому 2016-му році – тоді у результативній грі перемогу вирвали саме українці.

Статистика очних поєдинків:

  • Перемоги: 3 – 2
  • Забиті м’ячі: 14 – 10
  • У середньому голів за матч: 2.33 – 1.67
  • Найбільша перемога: 4:1 – 3:4

Прогнози букмекерів 

Букмекерські контори вважають збірну України фаворитом її першого матчу на Євро-2024. На перемогу команди Сергія Реброва можна поставити з коефіцієнтом 2,04. Нічия – 3,40. Виграш Румунії – 4,00.

Де дивитись матч

Матч Румунія – Україна відбудеться 17 червня в Мюнхені. Поєдинок прийме “Фусбаль Арена Мюнхен”. Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 16:00.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів “Суспільне” (“Суспільне Київ”, “Суспільне Полтава” тощо). Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Передматчева студія там розпочнеться о 14:40. Трансляція зустрічі “синьо-жовтих” проти румунської команди буде доступна на каналі “Футбол Перший” та в розділі “Спорт” за передплатами “Максимальна”, “Спорт” та “Оптимальна”. Коментуватимуть матч Вадим Скічко та Роберто Моралес.

Аудіотрансляція поєдинку буде у відкритому доступі. Прослухати трансляцію матчу можна буде на YouTube-каналі “MEGOGO СПОРТ” безпосередньо в цій новині. Окрім того, наживо слідкувати за протистоянням Румунії та України можна буде на FM-станції “Радіо Промінь”.

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено