Івано-Франківськ

Зеленський після повернення в Україну провів Ставку: що обговорвали

Зокрема, обговорити ситуацію на фронті та надходження допомоги з оголошених партнерами оборонних пакетів.

400 0 1706793872 5095

У понеділок, 17 червня, президент Володимир Зеленський провів Ставку Верховного Головнокомандувача.

Про це він повідомив у Телеграм-каналі, пише ПІК.

“Одразу після повернення до України провів Ставку Верховного Головнокомандувача. Заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, Головкома Олександра Сирського, начальника Генштабу Анатолія Баргилевича: оперативна ситуація на всіх напрямках і на кордонах, динаміка виконання вітчизняних контрактів і надходження допомоги з оголошених партнерами оборонних пакетів”, – йдеться у повідомленні.

Зеленський додав, що заслухав звіти керівників усіх складових Сил оборони України: ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, ГУР та Держприкордонслужби, а також зведення СЗР.

На Ставці доповідь представив командувач Сил безпілотних систем Вадим Сухаревський. Відзвітував щодо всіх типів дронів – повітряних, наземних і морських – та щодо всіх типів завдань: від тактичних FPV та евакуаційних платформ до так званих дронів Deep Strike.

“Напрям активно розвивається – зростає кількість не лише вироблених, а й успішно застосованих безпілотників. Україна очолює технологічний прогрес у цій галузі. Минулого тижня на переговорах з іншими лідерами ми відчули великий інтерес до нашого досвіду. Після перемоги він стане високотехнологічною частиною українського експорту”, – зазначив президент.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено