Івано-Франківськ

Жителька Косівщини через онлайн заробіток втратила 215 тисяч гривень

Пропозиція онлайн-заробітку від невідомих – це найпоширеніша схема шахрайства.

Стало відомо, звідки ваш номер телефону дізнаються шахраї та незнайомі люди

Жителька Косівщини стала жертвою шахраїв. Жінка в одному із мобільних додатків знайшла оголошення пропозицію про онлайн заробіток. Основною умовою роботи було залишати відгуки та перегляди відео в мережі. Про це повідомляє обласна поліція, пише ПІК.

“За так звану роботу, аферисти обіцяли повертати непогані відсотки. Спершу вони перерахували на рахунок жінки зароблені нею кошти за виконану роботу. В подальшому шахраї запропонували збільшити заробіток, вкладення власних коштів. Жінка погодилась та перерахувала кількома платежами 215 000 гривень. Проте бажаного прибутку так і не отримала”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські закликають прикарпатців не довіряти таким оголошенням та в жодному разі не піддаватися сумнівним пропозиціям. 

“Що робити, якщо ви стали жертвою інтернет-шахраїв: необхідно звернутись до найближчого відділу поліції або зателефонувати 102. Зберіть інформацію, що підтверджує факти вчинення щодо вас шахрайських дій: чеки про оплату, квитанції з банку про проведення грошових операцій, роздруківки оголошень, посилання на сайт тощо”, – додають у поліції.

Читайте також у ПІК:

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено