Івано-Франківськ

На Львівщині напали на представника ТЦК, його госпіталізували

За лікарським висновком у чоловіка «Закрита черепно-мозкова травма».

FB IMG 1718683580573

17 червня у місті Яворів, Львівської області, напали на представника ТЦК та СП, коли той супроводжував військовозобов’язаного громадянина на проходження військово-лікарської комісії.

Чоловіка вдарили важким тупим предметом по голові. Юрія доставили до місцевої лікарні.

Про це повідомили у прес-службі Львівського обласного ТЦК та СП, пише ПІК.

За лікарським висновком у представника ТЦК «Закрита черепно-мозкова травма».

Повідомляється, що нападника знайшли та затримали.

Зазначається, що постраждалий Юрій потрапив на службу у ТЦК після повернення з фронту. У Миколаївській області у 2022 році він отримав поранення під час виконання обовʼязків – лікарі діагностували осколкові поранення м’яких тканин правого плеча, термічний опік полум’ям обличчя та акубаротравматичне ураження обох вух. Тож Юрія перевели на службу до РТЦК та СП Яворова.

У березні 2022 року його намагалися вбити росіяни, вороги і окупанти. У червні 2024 року він постраждав уже від своїх, українців, земляків. Так чоловік отримав подяку за те, що свого часу гідно прийняв обов’язок і приєднався до лав ЗСУ. Подякували йому саме ті, кого він боронив. За кого віддав здоров’я і мало не втратив життя. Звертаємося до всіх військовозобов’язаних громадян України. Не маєте сміливості приєднатися до ЗСУ – майте хоча б совість і лице про це мовчати. Не маєте розуму мовчати – не смійте піднімати руку на наших героїв”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено