Івано-Франківськ

Прикарпатські енергетики скаржаться на інтернет-провайдерів: що вони зробили

Провайдери самовільно встановили свої мережі на електроопорах обленерго.

Прикарпатські енергетики скаржаться на інтернет-провайдерів: що вони зробили

Прикарпатські енергетики за 18 червня зафіксували 40 порушень серед інтернет-провайдерів області, які неправомірно розмістили свої мережі на опорах “Прикарпаттяобленерго”, пише ПІК.

“Ці провайдери попередньо не уклали договір з компанією та самовільно розмістили технічні засоби електронних комунікацій на електроопорах, через що в липні їх демонтують. Усе зняте обладнання передадуть на зберігання у центральний склад обленерго терміном на рік. Якщо власник обладнання не звернеться про повернення демонтованого обладнання – його утилізують”, – йдеться у повідомленні.

Щоб не допустити демонтажу мереж, інтернет-провайдерам терміново необхідно звернутися в Центр обслуговування клієнтів (м. Івано-Франківськ, вул. Надрічна, 4Б) та укласти договір з доступу до інфраструктури підприємства. Окрім цього, необхідно сплатити вартість незаконного користування опорами та штраф.

Якщо провайдер звернеться до компанії вже після того, як його обладнання демонтують, оплатити потрібно буде і вартість робіт з демонтажу.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено