Івано-Франківськ

“Ураган” штурмує призовий п’єдестал: неймовірний шлях команди з Івано-Франківська до фіналу за бронзу Екстраліги

Цьогорічний розіграш української футзальної Екстраліги ознаменувався яскравим виступом івано-франківського "Урагану".

448348465 869699568511155 3602780679485514912 n scaled

Команда з Прикарпаття “Ураган” пройшла шлях від середняка групового етапу до фіналу за бронзові медалі. “Дракони” продемонстрували характер і волю до перемоги, пробившись у призери турніру вперше за довгі роки. 

Вихід у фінал за 3 місце

На старті плей-оф мало хто розглядав “Ураган” як претендента на медалі. Але в 1/4 фіналу вони ледь не вибили київський “ХІТ”, майбутнього фіналіста, який торік створив сенсацію в грі зі “Спортингом”. Поступившись у першому матчі, івано-франківці вели у матчі-відповіді 3:0, але не змогли втримати перевагу. У півфіналі “Ураган” зустрівся з досвідченою “Енергією” зі Львова. І знову “дракони” були близькі до сенсації, ведучи після першого матчу з рахунком 4:2. У другому поєдинку львів’яни зрівняли рахунок, і все вирішилося в серії пенальті, де щасливішими виявилися господарі – 6:5. І ті, хто робив ставки через Pin Up, 1xBet або інших букмекерів, безумовно відчули безліч гострих відчуттів.

Вражаючий фінал за бронзу

У фіналі за 3 місце суперником “Урагану” став київський “SkyUp”. У першій зустрічі прикарпатці захопили ініціативу з перших хвилин. Влучні удари Фаренюка та Михайла Грицини дозволили команді до 7-ї хвилини повести 2:0. “SkyUp” відігрався до перерви, але в кінцівці Фаренюк оформив дубль, принісши “Урагану” перемогу 3:2. У другому матчі перевага івано-франківців була ще більш переконливою. Дубль Фуркали та гол Романа Грицини забезпечили розгромну перемогу 3:0. Таким чином, “Ураган” святкував завоювання бронзових нагород із загальним рахунком 6:2.

Ключові досягнення “Урагану”:

  • вихід у фінал за 3 місце вперше за 8 років;
  • завоювання бронзових медалей;
  • яскрава гра Фаренюка (3 голи) і братів Грицинів (по 2 голи);
  • переконлива перемога у фіналі за 3 місце над “SkyUp” – 6:2 за сумою двох матчів.

“Урагану” ще належить зробити крок вперед для боротьби за золото. Але нинішній сезон уже можна вважати проривом для цього клубу.

Нова сила в українському футзалі

Успіхи “Урагану” в нинішньому розіграші Екстраліги стали приємною несподіванкою. Команда з невеликого Івано-Франківська вже кілька років намагалася пробитися до еліти, але або вилітала в плей-оф, або посідала місця в нижній частині турнірної таблиці. Цього сезону “дракони” показали зовсім інший рівень гри. Сплав досвідчених футзалістів і молодих талантів, таких як брати Грицини, зробив цю команду дуже збалансованою. Чітка ігрова модель, залізна дисципліна та самовідданість дозволили “Урагану” нав’язати боротьбу топ-клубам.

Замість висновку

Нинішній сезон української футзальної Екстраліги явив нам нову силу в особі івано-франківського “Урагану”. Команда пройшла великий шлях, діставшись із середняків до призерів турніру. Їхня яскрава і безкомпромісна гра, натиск і непоступливість – все це принесло заслужену бронзову нагороду. Перформанс Фаренюка, гольові звершення братів Грицин, надійна гра в обороні – весь клуб проявив себе з найкращого боку на фінальній стадії. 

Успіхи команди сприяли тому, що в неї почали вірити не тільки вболівальники, а й експерти. Якщо завантажити додаток pin up або зареєструватися в інших букмекерів, то можна побачити вельми позитивні прогнози на ігри західноукраїнської команди.

Безумовно, “Ураган” став відкриттям сезону і довів, що в українському футзалі зароджується нова сила. Прикарпатці кинули виклик грандам, і це тільки початок великого шляху. Країна отримала висхідну команду, яка в найближчому майбутньому напевно побореться за вищі трофеї.

Promo

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено