Івано-Франківськ

Ворог атакує на різних напрямках фронту: де тривають бойові зіткнення

Окупанти продовжують наступальні дії, намагаючись прорвати оборону українських військ.

448443085 813925984253815 7012515566103912486 n scaled

З початку доби загальна кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 76. Найбільшу активність противник підтримує на Покровському напрямку.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 16:00 18 червня, пише ПІК.

“На Харківському напрямку ворог починав штурмові дії п’ять разів, щоразу – в районі Вовчанська. Два бойові зіткнення тривають надалі. Агресор також б’є з літаків. Так, три удари російських керованих авіабомб припали по селу Симинівка, а загалом противник застосував на цьому напрямку вже 10 КАБів”, – йдеться у повідомленні.

На Куп’янському напрямку число бойових зіткнень зросло до восьми. Триває відбиття двох ворожих атак біля населених пунктів Степова Новоселівка і Берестове. По Синьківці агресор завдав удару некерованими авіаракетами.

На Лиманському напрямку окупанти від початку доби вчинили 10 наступальних дій. Наразі тривають чотири боєзіткнення. До попередніх локацій з активними боями додався Серебрянський ліс.

“На Сіверському напрямку число боїв за сьогодні залишилося на позначці 13. На Краматорському напрямку продовжуються два боєзіткнення: це часівоярський мікрорайон Новий та Іванівське“, – додають у Генштабі.

Одразу 11 боїв продовжуються на Покровському напрямку, де російські окупанти не полишають намагань прорвати рубежі оборони. Відбиття атак триває, зокрема, в районах Євгенівки, Калинового, Олександрополя і Сокола.  Загальне число боєзіткнень з початку доби на напрямку – 25.

До слова, за сьогодні безповоротні втрати противника на Покровському напрямку вже перевищили 50 осіб, санітарних втрат росіян – 102. Також знищили один міномет, пошкоджені два танки окупантів.

На Курахівському напрямку захисники відбивають третю за добу атаку росіян у районі Красногорівки. На Оріхівському напрямку другу з початку дня атаку ворог вчинив на Малу Токмачку – безуспішно.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено