Івано-Франківськ

На Куп’янському напрямку оборонці відбили 10 штурмів окупантів, – Генштаб

Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 95.

448507786 814606160852464 3254973760425497551 n scaled

Від початку дня ворог нарощує темпи наступальних та штурмових дій, шукає шляхи аби вклинитися в оборону та спробувати вибити українські підрозділи із зайнятих рубежів.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 19:00 19 червня, пише ПІК.

На Харківському напрямку загарбники за день чотири рази без успіху атакували в районі Вовчанська та Липців. О другій половині дня російські терористи завдали удару чотирма КАБами по цивільній інфраструктурі Харкова та його околицях.

“На Куп’янському напрямку наші оборонці від початку доби відбивали 10 штурмових дій окупаційних військ біля Синьківки, Новоселівки та Стельмахівки. На даний час там тривають ще два боєзіткнення. По Новоосиновому окупаційні війська завдали удару чотирма керованими авіаційними бомбами, по населеним пунктам Ківшарівка – двома бомбами, а по селу Пристін – однією”, – йдеться у повідомленні.

На Лиманському напрямку противник впродовж дня теж 10 разів атакував в районах Тернів, Макіївки та Греківки. Один бій ще триває.  За попередньою інформацією, сьогодні на даному напрямку ворог втратив 88 окупантів,  дві ББМ, 75 БпЛА та два автомобілі.

На Сіверському напрямку, поблизу Верхньокам’янського та Роздолівки, агресор шість разів штурмував позиції Сил оборони. Дві атаки воїни відбили, ще чотири – тривають.

На Краматорському напрямку кількість атак противника зросла до 17.  Сили оборони відбили 13 штурмових дій, ще чотири продовжуються. Сьогодні на цьому напрямку ворог втратив 128 окупантів,  вісім ББМ та п’ять автомобілів.

На Покровському напрямку окупанти від початку доби 36 разів атакували оборонні рубежі українських захисників.  Успіху не мали 30 штурмів агресора,  ще шість ворожих атак – тривають.

За сьогодні 10 бойових зіткнень відбулося на Курахівському напрямку.  Оборонці відбили шість атак окупантів, ще чотири – продовжуються.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено