Івано-Франківськ

ТОП-5 найкращих шинних брендів

Українські водії автомобільну резину купити можуть від десятків компаній. Якість шин відрізняється, як і ціна, яка залежить від репутації виробника.

Дочірні бренди провідних шинних компаній | Каталог цін E-Katalog

В Україні шини диски найширшим асортиментом представлені за посиланням https://goroshina.ua/catalog/shini. Серед них особливий попит має гума п’яти брендів, які вважаються старожилами світової шинної галузі.

Bridgestone

Японська компанія давно утримує лідерство у сегменті виробників швидкісних автомобільних шин. Бріджстоун протягом чотирьох десятиліть постачає скати для команд Формули-1 та інших гоночних серій, на яких виграний не один чемпіонський титул. Це є найкращим свідченням надійності та високої якості шин від азіатської компанії.

Goodyear

Бренд Goodyear окрім автомобільних шин виробляє мотоциклетну гуму, шасі для літаків, і навіть – резину на класичні велосипеди. Американські покришки характеризуються, як витривалі з відмінною керованістю при будь-яких умовах їзди. Заводи Goodyear працюють на різних континентах, тому їх якісні шини купити не проблема у всьому світі, включаючи Україну.

Michelin

Автомобільна резина Michelin – це комфортна керованість та короткий гальмівний шлях. Французи розробляють та активно застосовують унікальні технології, які роблять їх шини особливими. Не дивно, що попит на них колосальний – за останніми даними, кожна шоста продана на світовому ринку покришка належить Michelin.

Continental

Німецька компанія Continental сьогодні вважається найкращою в Європі з випуску шин з економічним розходом палива. Також її моделі збирають хороші відгуки щодо зносостійкості та ефективного зчеплення з різними покриттями доріг. Їзда на шинах Continental плавна та тиха, що створює підвищений комфорт для всіх присутніх у салоні.

Pirelli

Італійський бренд Pirelli уславився низькопрофільними шинами, на яких будь-який автомобіль виглядає дуже ефектно. На високих швидкостях машину легко контролювати, резина максимально точно виконує всі команди керма. Як і Бріджстоун Pirelli бере активну участь у світових гоночних серіях, забезпечуючи команди та окремих пілотів своїми якісними шинами. А це – показник високої довіри та надійності.

Premiorri – українські шини високої якості за низькою ціною

Окремо варто згадати про провідного українського шинного бренду Premiorri. Його зимову та літню резину купити сьогодні можна на ринках Європи, Азії та навіть Америки. І це незважаючи на молодість компанії, перші шини якої зійшли з конвеєра лише у 2016 році.

Вся продукція виготовляється на заводі Rosava у Київській області. Весь процес відбувається на сучасному обладнанні, яким користуються всі провідні бренди планети. Кожен етап виробництва знаходиться під контролем інструкторів з досвідом роботи у найкращих шинних компаніях.

У каталозі Преміоррі немає сотень різнопланових лінійок. Тут дотримуються принципу «не кількість, а якість», постійно вдосконалюючи наявні в каталозі моделі. Такий підхід себе повністю виправдовує – шинами Premiorri свої автомобілі взуває все більша кількість шоферів.

Головні переваги:

  • відмінна курсова стійкість;
  • хороша маневреність;
  • висока стійкість до зношування;
  • співвідношення «ціна – якість» на п’ять балів із п’яти!

Є й інші бренди, які виготовляють автомобільну гуму високої якості. Вони тягнуться за гегемонами промисловості, вдосконалюючи свої моделі. Це добре для водіїв – така конкуренція змушує компанії знижувати ціни, щоб завоювати якнайбільшу кількість клієнтів.

Для захисту шин від пошкоджень та продовження їхнього терміну служби потрібно купити диски. Які саме – сталеві чи литі, залежить від сезонності та рішення кожного водія особисто.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено