Івано-Франківськ

У Калуші мешканці самовільно встановлюють паркувальні бар’єри (ФОТО)

Порушникам нагадують про відповідальність за такі дії.

FB IMG 1718772636916 scaled

У Калуші мешканці самовільно встановлюють обмежувальні паркувальні пристрої. Так, нещодавно такі з’явилися у дворі на вул. В. Стуса, 6.

Мешканці будинку звернулися до правоохоронців.

Про це повідомляє Калуська міська рада, пише ПІК.

“Ми зустрілися із заявником, з’ясували деталі ситуації. Склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.  Оскільки не було змоги передати протокол особисто правопорушнику, ми надішлемо йому іншим передбаченим законом шляхом. Паралельно передамо на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Калуської міської ради”, – зазначив завідувач сектору інспекторів із благоустрою відділу муніципальної інспекції Сергій Бабійчук

Начальник відділу Муніципальної інспекції Михайло Костельний каже, що встановлення таких пристроїв — не рідкість. Тільки із початку цього року у місті зафіксовано п’ять схожих випадків. Зазвичай на приписи муніципальної інспекції люди реагують. Пристрої люди, переважно, демонтовують самостійно.

“У Калуші не вистачає місць для паркування автівок. Кожен хоче запаркувати свою машину біля свого будинку. Тому часто люди облаштовують такі паркувальні зони у дворах. Облаштування парковок можливе лише з дозволу виконавчих органів міської ради та у спосіб не заборонений законодавством. При цьому 10 відсотків місць має бути для осіб з інвалідністю”, – розповідає начальник відділу муніципальної інспекції Михайло Костельний.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено