Івано-Франківськ

Що потрібно зробити, щоб троянди цвіли пишніше і довше: поради

Троянди зазвичай не приносять багато турбот, але якщо ви хочете милуватися ними якомога довше, вам варто приділяти їм більше уваги.

10 pravil po nastoyashhemu obilnogo tsveteniya roz 01 scaled

Зараз сезон цвітіння троянд, а це означає, що багато садів мають красивий і барвистий вигляд, і є простий спосіб подовжити цю пишність, пише ТСН.

Потрібно видаляти головки, які відцвіли, тому що це стимулює нове зростання, але й зберігає ваш рожевий кущ акуратнішим.

Зрізати троянди неймовірно легко, це займає менше п’яти хвилин, і робити це потрібно всього раз на тиждень. Для цього вам знадобляться садові ножиці та рукавички, щоб захистити руки від шипів.

1682707347 0495bbcab5e9e7dc1d23 scaled

Як обрізати троянди у червні

Все, що вам потрібно зробити, це пошукати троянди з в’ялими та вицвілими пелюстками і потім зрізати їх під квіткою біля першого листка з п’ятьма листочками, оскільки саме тут з’явиться нове зростання.

Вам необов’язково зрізати кожну квітку, окремо, знайдіть перший набір із п’яти листків і зріжте під прямим кутом усю гілку, яка вже перецвіла.

Після того, як ви відрізали квіти, обов’язково очистіть та правильно утилізуйте всі пелюстки, оскільки вони можуть залучити шкідників.

В який час дня потрібно обрізати троянди

Що потрібно зробити, щоб троянди цвіли пишніше і довше

Найкраще обрізати троянди рано-вранці або пізно ввечері, коли температура набагато нижча і ймовірність стресу у рослини менша.

Переконайтеся, що троянди також рясно поливаються принаймні один раз на тиждень, отримують не менше шести годин сонця на день. Підгодовуйте троянди правильними добривами, оскільки це також подовжить час їхнього цвітіння і збереже неймовірний вигляд вашого саду цього літа.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено