Івано-Франківськ

850 доба війни: окупанти інтенсивно наступають в районі Торецька

З початку цієї доби на фронті вже відбулося 64 бойових зіткнення.

850 доба війни: окупанти інтенсивно наступають в районі Торецька

850 доба війни: росіяни найбільш активні на Покровському напрямку, а також інтенсивно наступають в районі Торецька на Донеччині. Разом із тим під постійними обстрілами Харківщина.

Зі сторони Бєлгорода (рф) терористи завдали сім ударів чотирнадцятьма КАБами по населеному пункту Липці, з Шебекіно (рф) керованою авіаційною бомбою уразили Вовчанськ. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

  • Куп’янський напрямок: ворог дев’ять разів штурмував позиції українських захисників;
  • Тричі ворог атакував підрозділи Сил оборони на Лиманському напрямку;
  • На Сіверському напрямку окупаційна армія продовжує проявляти активність в районах Верхньокам’янського, Спірного, Роздолівки та Виїмки;
  • Продовжує ворог нарощувати темпи наступальних дій на напрямку Горлівка – Торецьк. Авіація агресора завдає ударів КАБами;
  • На Покровському напрямку від початку доби російські окупаційні війська 22 рази атакували позиції українських воїнів. На 13 годину наші оборонці відбили 14 ворожих атак, ще вісім – тривають.
  • На Оріхівському напрямку окупаційні війська атакують за підтримки авіації. По Кам’янському загарбники завдали двох ударів тридцятьма шістьма НАРами. Три штурмові дії противника зазнали невдачі в районі Роботиного, Малої Токмачки та Кам’янського, ще одне боєзіткнення – триває.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено