Івано-Франківськ

Військовий з Рожнятова просить небайдужих допомогти зібрати кошти на операцію

Ігор Лещишин служив у 42 окремій механізованій бригаді на посаді гранатометника. 

Військовий з Рожнятова просить небайдужих допомогти зібрати кошти на операцію

Військовий з Рожнятова Ігор Лещишин просить небайдужих допомогти зібрати кошти на операцію з видалення частини легень. На початку року в чоловіка діагностували туберкульоз верхньої долі лівої легені (інфільтративний). Після проходження ВЛК його визнали непридатним до військової служби та виключили із військового обліку. Про це пише ПІК з посиланням на Інформатор.

За станом здоров’я Ігор не може працювати, тож очікує на підтримку людей, щоб піти на операцію, яка має відбутися вже у липні.

“Я зараз хворію, а хвороба є тяжкою. Звертаюся до всіх небайдужих людей: допоможіть. Ситуація важка. Як служити, то ми всім потрібні, а коли людина захворіла на війні, то ми нікому не потрібні. Говорю про це відверто. Не можу ніде піти на роботу, нічого не можу зробити, тому що в мене лікування. Зараз у планах в мене операція. Якщо я зараз пролікую туберкульоз то по плану далі операція. Мусять вирізати половину легені”, каже військовослужбовець.  

Реквізити рахунку — UA063052990262046400936843453 (Призначення платежу – поповнення рахунку, ЛЕЩИШИН ІГОР ІГОРОВИЧ).

До слова, Ігор Лещишин у 2013-2014 роках був активним учасником Революції гідності, а згодом — волонтерив і навіть 2 тижні був у полоні окупантів — у підвалах Луганського СБУ. Пізніше Ігор Лещишин став до лав Збройних Сил України. Військовослужбовець служив у 42 окремій механізованій бригаді на посаді гранатометника. Отримав посвідчення учасника бойових дій.

leshhyshyn1 scaled leshhyshyn3

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено