Івано-Франківськ

“Будуємось, відновлюємось і продовжуємо працювати”, – ІФНТУНГ

"Ми свідомі своєї місії. Тому не збираємося опускати руки", - кажуть в технічному університеті.

448689332 1154616985590275 4299330580858470202 n scaled

Цими днями до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу прикута увага не тільки містян, мешканців Прикарпаття, але й усієї України.

Як вже розповідала ПІК, внаслідок російської атаки на Івано-Франківщину, корпуси ІФНТУНГ зазнали серйозних ушкоджень і руйнувань. А це – не забуваймо – надзвичайно важливий для енергетичної безпеки держави освітній заклад.

24 червня ІФНТУНГ звернувся через офіційний сайт із повідомленням:

«Ми свідомі своєї місії. Тому не збираємося опускати руки. Навпаки, у драматичних суботніх подіях вбачаємо привід для більшої консолідації суспільства в боротьбі з ворогом.

Наш внесок у цю боротьбу – підготовка нової когорти молодих фахівців, які, озброєні знанням новітніх галузевих технологій, прогресивного світового досвіду, забезпечуватимуть ефективне використання корисних копалин, впровадження ”зеленої” енергетики, сучасних рішень в робототехніці, електроніці, інформатиці, в архітектурі та будівництві… Перелік може бути дуже довгим, адже ІФНТУНГ готує фахівців за багатьма спеціальностями та освітніми програмами, котрі зараз, як бачимо, стають гіперпопулярними й актуальними.

Саме тому до нашого ЗВО – така велика увага. І саме тому ми одразу беремо високий темп відновлення. Відновлення й оновлення, бо збираємося стати навіть кращими, ніж до чорної суботи 22 червня 2024 року. Це виклик для нас. Але колектив ІФНТУНГ цей виклик прийняв і готовий сфокусувати весь свій освітянський і науковий потенціал на дітях, які вирішили залишитися на Батьківщині і таки навчатися в Україні. В ІФНТУНГ вони отримають максимум можливого, якщо вподобають технічну освіту.

Втім, найвищу планку ставлять для себе всі інститути ІФНТУНГ: кожен може навести багато прикладів блискучої кар’єри своїх випускників, в основі якої – освіта в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Такий фундамент для свого професійного майбуття може закласти кожен, хто в ці складні часи зрозуміє, що криза – час можливостей. Нам це відомо достеменно. Тому будуємось, відновлюємось і продовжуємо працювати. Чекаємо вас, друзі, не тільки як абітурієнтів, але й просто як гостей», – йдеться у повідомленні.

До слова, уже найближчим часом ІФНТУНГ відкриє свої двері для STEM FEST.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено