Івано-Франківськ

Франківцям обіцяють протягом 2-3 тижнів виплатити компенсацію за пошкодження від російського удару

Вранці, на вулиці Береговій, 32 працівники ЦНАПу приймають заяви на відшкодування. Подати заяву можна й безпосередньо у самому ЦНАПі.

Франківцям обіцяють протягом 2-3 тижнів виплати компенсацію за пошкодження від російського удару

Франківцям обіцяють виплати грошову компенсацію за пошкодження домівок від російського удару протягом 2-3 тижнів. Про це повідомив під час відеозвернення міський голова Руслан Марцінків, пише ПІК.

“Ми зараз починаємо приймати заяви. Потім відповідна комісія виходить міряти вікна, двері, лоджії, аби відшкодувати кошти. Фіксуються наслідки руйнувань. Порахують суму збитків. Завтра в нас позачергова сесія міської ради, де ухвалимо відповідне положення, за яким буде виплачуватися компенсація. Люди отримуватимуть грошову компенсацію згідно актів пошкодження”, – сказав він.

Він додав, що місцеві комунальники продовжують забивати вікна в під’їздах, комунальних закладах, ремонтувати дахи.

“Тому мешканці пошкоджених будинків звертайтесь на Берегову, 32. Ми зробили тут таку можливість, щоб це було оперативно і мешканці могли отримати допомогу”, – додав очільник Франківська.

Нагадаємо, що на світанку, 22 червня росіяни завдали ракетного удару по середмістю Франківська, вперше з початку війни. Постраждали 14 будівель: житлові будинки, садочок, школа, найбільших руйнувань зазнав Університет нафти і газу.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено