Івано-Франківськ

У Кривому Розі мати вбила 10-річну доньку і залила тіло бетоном у погребі (ФОТО)

Щоб приховати злочин, жінка поклала тіло до валізи, вивезла на дачу, перенесла до погребу та залила бетоном.

66785f61f3ed9524525297 scaled

У Кривому Розі вбили знайшли вбитою 10-річну дівчинку. Правоохоронці та волонтери два дні розшукували зниклу безвісти дитину, але слідство встановило, що її матір приховує вбивство.

Матір дівчинки звернулася до поліції 20 червня та повідомила, що дві години тому її донька пішла з дому та не повернулася, повідомили у поліції.

Шукали дитину понад 50 правоохоронців, волонтери, кінологи, рятувальники та курсанти. Вони опитували родичів, сусідів, переглядали камери відеоспостереження. Однак, знайти дитину не вдавалося.  Як виявилося, ніхто із знайомих не бачив та не розмовляв з нею після 15 червня.

Правоохоронці встановили, що дівчинка стала жертвою злочину, а до вбивства дитини причетна її матір.

“15 червня під час сварки вона жорстоко вбила власну доньку. Для приховання слідів злочину жінка поклала тіло до валізи, вивезла на дачу, перенесла до погребу та залила бетоном. 22 червня поліцейські знайшли тіло дівчинки. Криміналісти та слідчі провели огляд місця події, вилучили всю необхідну слідову інформацію та речові докази. Тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи”, – йдеться у повідомленні.

1719164549123 scaled

40-річну жінку затримали, їй повідомили про підозру за скоєння умисного вбивства малолітньої дитини. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне увʼязнення.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено