Івано-Франківськ

Історія військовослужбовця, який служить у ТЦК Івано-Франківщини (ВІДЕО)

Боєць отримав порання, то ж наразі служить у ТЦК.

photo1719325707 scaled

Військовослужбовець Роман, на позивний – «Комар», після поранення та реабілітації проходить службу в одному ТЦК Івано-Франківської області.

24 лютого 2022 року вступив до лав 108 батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади у складі якого виконував бойові завдання. Спочатку на білоруському кордоні та Житомирщині, а далі на Донецькому напрямку в районі Бахмута. Незважаючи на переважаючі сили ворога, їм тоді вдалося стримати наступ, пише ПІК з посиланням на Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки.

«Кожна війна має свої втрати, але ми повинні усвідомити те, що ми на своїй землі і крім нас її ніхто не буде боронити, тому ми всі потрібні на фронті і ми мусимо бути разом» – каже військовий.

А також додає, що після повного відновлення планує повернутися до своїх побратимів та продовжити службу безпосередньо на фронті до переможного кінця.

“Це одна з сотень історій військовослужбовців ТЦК. Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичі генералів». Справжні герої, які отримали поранення, мають бойовий досвід і з об’єктивних причин не можуть продовжити подальшу службу на передовій. Проте продовжують служити Україні”, – кажуть у ТЦК.

 

Дивіться також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено