Івано-Франківськ

Військовий квиток без відвідування ТЦК можна отримати від сьогодні, – Мінцифра

«Військово-обліковий документ з QR-кодом видаватимуть в усіх ЦНАПах України».

photo 2024 06 25 16 15 06 2 scaled

Від сьогодні українці після уточнення облікових даних у ЦНАПі зможуть отримати військово-обліковий документ із QR-кодом — за ним перевірятимуть дійсність документа.

Безоплатно, без черг та відвідування територіальних центрів комплектування. Документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів є вся необхідна інформація про заявника.

Як це працює?

Військовозобовʼязаний українець чи українка приходить до ЦНАПу надає актуальні дані про себе та підтверджує їх адміністратор вносить дані в електронну систему інформація автоматично підтягується в Оберіг заявник отримує військово-обліковий документ із QR-кодом

За вашим бажанням адміністратор надішле PDF-файл сформованого військово-облікового документа на електронну пошту або одразу роздрукує його. Він має таку ж юридичну силу, як і документ в електронній формі, тож вибирайте для себе, який варіант зручніший.

photo 2024 06 25 16 15 06 scaled

Якщо раніше отримували витяг із печаткою та підписом про уточнення даних, зможете повторно звернутися до ЦНАПу та отримати новий із QR-кодом. Документ дійсний 1 рік з моменту формування.

Уточнення військово-облікових даних та отримання документа з QR-кодом у ЦНАПі в середньому триває до 15 хвилин. Тож економте свій час та виконуйте норму закону за лічені хвилини. Знаходьте найближчий ЦНАП на мапі — https://curly.click/r/b14b.

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено