Івано-Франківськ

5 факторів, на які слід звертати увагу, перш ніж вибрати чохол для iPhone 14

Вибір найкращого чохла для iPhone для вас полягає у розгляді функціоналу чохла, а також стилю.

s l1600

СУМІСНІСТЬ З ТЕЛЕФОНОМ

Перш ніж вибрати чохол для телефону, переконайтеся, що він сумісний із розміром телефону. Якщо ви оберете чохол, який не сумісний із телефоном, він не підійде.

На щастя, ви виявите, що чохли можуть підходити для декількох моделей iPhone, тому що їх розміри не змінюються надто різко протягом років. Можливо, навіть зараз ви зможете придбати чохол для телефону та використати його на своїй новій моделі. Зазвичай інформацію про сумісність з iPhone можна знайти в описі товарів онлайн. Варто уточнити у продавця, якщо цього не вказано.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ЧОХЛА ДЛЯ ТЕЛЕФОНУ

Тепер, коли ви знаєте, що ваш чохол сумісний із конкретною моделлю вашого iPhone, важливо врахувати ті характеристики, які ви хочете. Вони можуть бути чисто естетичними, наприклад прозорий чохол на айфон 14 дозволяє бачити колір iPhone під ним. Ось кілька загальних характеристик, які можна знайти на чохлах для телефонів і які можуть вас зацікавити:

  • Зберігання кредитних карток
  • Випуклі кути для захисту екрана під час падіння
  • Випуклий перемикач для кнопки вмикання та регулювання гучності
  • Чохли з акумулятором

Зверніть увагу, що додаткові функції, такі як акумулятори та зберігання кредитних карток, збільшать обсяг чохла для телефону. Якщо ви шукаєте стильний та тонкий чохол, який не буде надто помітний, у вас є багато інших варіантів.

МАТЕРІАЛ ДЛЯ ЧОХЛІВ

Як ви хочете, щоб телефон відчувався у ваших руках, коли ви його утримуєте? Матеріал чохла для iPhone має значення, тому що це впливає на те, як ви відчуваєте свій телефон. Це також визначає, наскільки об’ємним буде ваш iPhone, наскільки добре він зможе захистити і якщо ви зможете заряджати свій телефон бездротовим чином. Ось кілька матеріалів, з яких зазвичай виготовляються чохли для телефонів:

  • Пластик
  • Шкіра та штучна шкіра
  • Силікон
  • Вуглецеве волокно
  • Арамідне волокно
  • Дерево чи бамбук

Арамідне волокно — один із найкращих матеріалів для чохлів iPhone, тому що воно тонке, але також забезпечує захист від падінь. Цей матеріал також стійкий до подряпин і не впливає на сигнали телефону.

БЮДЖЕТ НА ЧОХЛИ ДЛЯ IPHONE

Тепер, коли ви маєте уявлення про матеріал, який ви хочете для свого чохла, вам потрібно врахувати свій бюджет. Дешевші матеріали, такі як пластик, будуть кращими для вашого бюджету, але матеріали, такі як шкіра або бамбук, запропонують більш високу якість. Пам’ятайте, що чохол для iPhone — це інвестиція. Чим краще чохол, тим краще ваш телефон буде захищений від подряпин та падінь. Згідно з Business Insider, більшість людей витрачають від 20 до 29 доларів на новий чохол для телефону. Витративши трохи більше, ви можете інвестувати в матеріали, які захищатимуть ваш телефон не один рік.

ДИЗАЙН ЧОХЛА ДЛЯ ТЕЛЕФОНУ

Вибір дизайну чохла для телефону — це, безумовно, найскладніша частина процесу. Бізнеси стали креативними, пропонуючи різноманітні стримані чи барвисті дизайни на всіх цінових рівнях. Пам’ятайте, що ви будете використовувати свій чохол для телефону стільки, скільки у вас є телефон, тому вам потрібно вибрати дизайн, який приносить вам задоволення у довгостроковій перспективі. Навіть якщо дизайн здається яскравим і привабливим, подумайте, чи це відповідає вашому звичайному стилю і чи не набридте вам через кілька місяців. Також врахуйте, як бруд та пил проявляються на вашому чохлі. Світлі чи пастельні чохли доведеться чистити, тому що на них більше видно бруд та сліди.

ФУНКЦІОНАЛ І СТИЛЬ

Вибір найкращого чохла для iPhone для вас полягає у розгляді функціоналу чохла, а також стилю. Люди часто захоплюються тим, як виглядає чохол, не замислюючись про те, наскільки добре він захистить їхній телефон, наскільки він буде важким і як він відчуватиметься в руках.

Переконавшись, що ви вибираєте сумісний чохол з бажаним матеріалом і функціоналом, ви набагато швидше купите чохол, який припаде вам до смаку на багато років вперед. Однак ніщо не заважає вам придбати кілька чохлів, щоб міняти їх.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено