Івано-Франківськ

У Генштабі розповіли, на яких напрямках фронту тривають бої

На фронті зросла кількість бойових зіткнень до 71.

449064392 819007200412360 5299934259308912516 n scaled

На Харківському напрямку загарбники за день шість разів без успіху атакували в районах Вовчанська та Липців. Біля останнього тривають два боєзіткнення.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 16:00 26 червня, пише ПІК.

На Куп’янському напрямку терористи атакують за підтримки авіації. Удару некерованими авіаракетами зазнала Петропавлівка, ще двома бомбами окупанти вдарили по Надії. На даний час, відбили п’ять ворожих атак поблизу Стельмахівки, Синьківки та Берестового.

На Лиманському напрямку противник впродовж дня 8 разів безуспішно атакував позиції. В районах Макіївки і Невського продовжуються ще три боєзіткнення. Продовжує проявляти активність окупаційна армія на Сіверському напрямку. Тривають бої поблизу Білогорівки та Спірного.

На Краматорському напрямку противник атакує в районі Часового Яру – воїни відбивають штурми у двох локаціях. Від початку доби російські війська намагалися чотири рази потіснити українські підрозділи із займаних позицій. Сили оборони вже дали відсіч окупантам поблизу Кліщіївки.

На Торецькому напрямку кількість штурмів окупантів різко збільшилась до шести. Північне та Торецьк зазнають ударів ворожої авіації. Наразі Сили оборони відбивають п’ять штурмових дій противника, ще одну атаку, біля Дачного, зупинено.

“На Покровському напрямку найбільша кількість боєзіткнень. З початку доби окупанти здійснили вже 20 атак на позиції наших військ в районах Новоолександрівки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої, Воздвиженки та Прогреса. Сили оборони стримують натиск та відбили дев’ять ворожих штурмів, 11 боєзіткнень ще продовжуються”, – зазначили у Генштабі.

Тривають бої на Курахівському напрямку поблизу Красногорівки та Парасковіївки. Загальна кількість атак на напрямку зросла до шести. У райони Карлівки і Селідового окупанти скинули по керованій авіабомбі.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено