Івано-Франківськ

З Прикарпаття примусово видворять 38-річного узбекистанця: причина (ФОТО)

Мова йде про іноземця, який свого часу в’їхав в Україну і оформив шлюб з громадянкою України.

З Прикарпаття примусово видворять 38-річного узбекистанця: причина (ФОТО)

З Прикарпаття прийняли рішення примусово видворити 38-річного узбекистанця, який тісно пов’язаний з криміналом. Маючи посвідку на тимчасове проживання в нашій країні, чоловік вчинив низку кримінальних правопорушень насильницького і майнового характеру – грабежі, розбійний напад, кваліфіковані крадіжки.

За вироком суду, кримінальник на 9 років був позбавлений волі. Про це повідомляє Державна міграційна служба в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Поведінка іноземця в умовах ув’язнення була далекою від належної. Отже, щойно у засудженого закінчився термін покарання, правоохоронні органи мали вагомі підстави припускати, що подальше перебування цього іноземця на території України може суперечити інтересам забезпечення національної безпеки і охорони публічного порядку”, – йдеться у повідомленні. 

За процедурою примусового видворення і після оформлення відповідних проїзних документів громадянин Узбекистану буде допроваджений до кордону у супроводі працівників міграційної служби і поліції.

До слова, у цьому році в Івано-Франківській області виявили 40 нелегальних мігрантів. Щодо 5 –  ухвалено рішення про примусове видворення з України ( трьох правопорушників вже видворено).

Так само виїхали з України 25 іноземців за процедурою примусового повернення до країн походження чи третіх країн. Крім того, зобов’язано виїхати з країни у визначений термін ще 9 іноземних громадян.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено