Івано-Франківськ

На Буковині затримали понад 20 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон

Серед порушників і прикарпатці.

news 20240627 142030 17194872301 scaled

На Буковині прикордонники затримали групу з 24 чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до Молдови. Кожен із них заплатив організаторам схеми по 12 тис. євро, повідомляє ДПСУ, пише ПІК.

“Організатори кілька днів збирали в одному з населених пунктів своїх «клієнтів», сподіваючись одночасно переправити їх через кордон. У визначений час група завантажилася в транспортні засоби та вирушила до точки висадки на ділянці відділу прикордонної служби «Кельменці» Чернівецького загону. Далі мандрівники планували пішки потрапити в Молдову поза пунктами пропуску”, – йдеться у повідомленні.

На підході до лінії державного рубежу порушників затримали прикордонники. Як з’ясувалося, до групи входило 24 чоловіки – мешканці Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернігівської, Вінницької, Запорізької, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернівецької та Львівської областей.

Відносно затриманих складені протоколи про адміністративне правопорушення. На даний час встановлюється місце знаходження головних організаторів протиправної схеми. Їх очікує покарання, передбачене статтею 332 Кримінального кодексу України.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено