Івано-Франківськ

Найгарячіше зараз на Торецькому та Покровському напрямках, – Генштаб

Росіяни намагаються штурмувати на більшості напрямків.

 

441399119 792512349728512 401556183160652407 n scaled

Фото ілюстративне, Генштаб

Станом на вечір 27 червня кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 104. Найгарячіше зараз на Торецькому та Покровському напрямках, на які припадає майже половина всіх російських штурмів за сьогодні, повідомляє Генштаб, пише ПІК.

“Протягом дня ворог шукає шляхи аби “вклинитися в нашу оборону та спробувати вибити українські підрозділи із зайнятих рубежів”, – йдеться у повідомленні.

Ситуація на напрямках:

  • Харківський напрямок. Сьогодні агресор намагався атакувати тут тричі. Тривають бої в районі Вовчанська.
  • На Куп’янському напрямку українські оборонці від початку доби відбивали 10 штурмових дій окупаційних військ. Триває бій біля Синьківки. Авіаційного удару зазнали околиці Петропавлівки.
  • На Краматорському напрямку противник посилив тиск в районі Часового Яру. Йдуть два бої. Загалом за сьогодні ворог атакував тут п’ять разів.
  • На Торецькому напрямку кількість штурмів загарбників збільшилась до 25. Підрозділи Сил оборони відбили 22 наступальні спроби військ рф, три атаки ще продовжуються. Агресор застосував авіацію та бомбардував Торецьк КАБами.
  • На Покровському напрямку окупанти не зменшують тиску. Від початку доби ворог 23 рази атакував оборонні рубежі українських захисників. Тривають сім штурмових дій.
  • Додалась одна ворожа спроба атакувати на Придніпровському напрямку. Загалом, за день, це вже сьома, шість – відбито.
  • На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено