Івано-Франківськ

Яку вибрати оливу 10W-40

Правильний підбір моторного мастила має важливе значення для роботи двигуна.

Олива захищає деталі від корозії, накопичення бруду та надмірного підвищення температури. У кожен різновид входить цілий пакет присадок, підлаштованих під певні різновиди силових агрегатів.

Характеристики мастила 10W-40

Мастило 10W-40 належить до категорії напівсинтетичних. Воно всесезонне і підходить для багатьох різновидів автомобілів, тому вважається універсальним. Влітку воно майже себе не проявляє та поводиться типово, але різниця проявить себе за низьких температур. Тому популярне моторне масло 10W-40 підбирають з урахуванням клімату та погодних умов у холодну пору року.

MAS1

Найкращі марки моторної оливи 10W-40

Моторна олива має бути якісною, лише у цьому разі проявляться всі потрібні характеристики. Рекомендують продукцію таких брендів:

  1. WOLVER. Німецька компанія пропонує мастило з сучасним пакетом присадок, які забезпечують довший пробіг за низьких температур, стійкість до окислення повітря та відсутність чаду. Використані особливі присадки, які значно знижують знос від тертя.
  2. Total. Французька олива підходить для машин, які обладнані системою безпосереднього впорскування палива. Вони отримали сертифікацію за міжнародними правилами та навіть медаль за здатність зберігати характеристики до кінця робочого періоду.
  3. Elf. Компанія використовує якісну базову основу, яка проходить декілька рівнів очищення. Найбільшу увагу приділили високим мийним властивостям, адже мастило призначене для використання в моторах із турбонагнітачами та каталітичними нейтралізаторами.
  4. Chempioil. Універсальна напівсинтетика, яка підходить для будь-яких видів двигунів. Розробили особливий склад протизносної присадки з цинком, яка здатна продовжити робочий ресурс навіть в екстремальних умовах використання.
  5. Mobil. Бренд давно довів високу якість своєї продукції та здатність ретельно підбирати пакети присадок для більшої ефективності. Продукція виробника відрізняється стабільністю температурного режиму та здатністю зберігати характеристики протягом усього періоду експлуатації. Понад 30% водіїв довіряють Мобіл.
  6. ARAL. У розробленні використовують запатентовані технології, які полегшують запуск двигуна за мінусових температур.
  7. Castrol. Їм вдалося розробити унікальні молекули, які забезпечують збереження в’язкості та чудові змащувальні властивості. Навіть після довгого простою олива залишається на деталях.

Пропонують універсальні мастила та оливи, розроблені для певних видів двигунів.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено