Івано-Франківськ

Літні коляски для дітей: як вибрати оптимальний візок для прогулянок

Щоб зробити правильний вибір, молодим батькам потрібно враховувати потреби, а також місце проживання.

Як вибрати коляску? Розбираємось в особливостях дитячого транспорту -  стаття в інтернет-магазині Avtokrisla.com

Прогулянки на свіжому повітрі мають особливу важливість для дитини, особливо в перші роки життя. З настанням літа походи на вулицю стають значно приємнішими та водночас довшими. Тому прогулянковий візок має забезпечити максимальний комфорт не тільки для малюка, а й для його батьків. Наприклад, прогулянкова коляска з реверсивним блоком – дуже зручний варіант, адже дасть змогу везти малюка як обличчям, так і спиною до себе, за бажанням. Про те, як підібрати відповідний варіант – далі в матеріалі.

Які є види літніх прогулянкових колясок і чим вони відрізняються?

Літні коляски для дітей мають полегшену конструкцію, що дає їй змогу бути не тільки простою в управлінні, а й маневровою. Положення спинки має легко контролюватися, щоб малюк міг вільно сидіти або лежати.

Основна класифікація літніх колясок – за типом складання. Розрізняють:

  • Тростину. Модель, що виділяється популярністю. У складеному вигляді вона схожа на парасольку-тростину (тому і називається так). Таким чином вона займає мінімум місця, Коляску можна легко покласти в багажник. Це легка прогулянкова коляска, що відмінно підійде для міської прогулянки.
  • Книжку. Складається за типом книжки. Більшість моделей виділяється великими колесами та відмінною прохідністю. Серед корисних елементів – міцний капюшон від вітру і прямих сонячних променів. Нахил зазвичай можна змінювати аж до того, щоб укласти дитину горизонтально. Книжки відрізняються міцністю і компактністю.

Як правильно підібрати дитячу коляску на літо?

Перш ніж зробити остаточний вибір, потрібно звернути увагу на характеристики коляски. У загальних рисах, вона має бути простою в управлінні, мати відсіки для провітрювання. Бажано, але не обов’язково – наявність козирка від сонця, який зміг би захистити дитину від палючих променів. Хорошим вибором стане модель з відділенням для зберігання – туди можна складати дитячі іграшки та дрібні покупки.

Якщо говорити конкретніше, роблячи вибір серед колясок для немовлят, слід брати до уваги такі чинники:

  • Вид коляски. Важливо врахувати її формат і те, наскільки зручно з нею буде поводитися в майбутньому.
  • Вага та розміри. Дитяча літня коляска повинна важити небагато і бути досить компактною, щоб її можна було зручно переносити.
  • Габарити коліс. Найкраще вибирати прогулянкову коляску на літо з великими колесами, адже тоді буде набагато простіше справлятися з нерівностями на дорогах.
  • Козирок. Він же – капюшон. Дитині потрібен надійний захист від прямих сонячних променів. В ідеалі разом з козирком має йти сітка від мошок, яких дуже багато в літній період.
  • Дощовик. Погода в літній сезон може бути не тільки спекотною, іноді випадають і дощі. Якщо дощовик не йшов у комплекті з обраною моделлю коляски, його буде краще докупити. Він допоможе захистити дитину і внутрішню частину коляски від намокання, вітру і бруду.
  • Безпека. Потрібно простежити, щоб у колясці була міцна система фіксації, а також якісна гальмівна система. Ремінці мають фіксувати малюка, зокрема, між ніжок, а знімний бампер гарантує додатковий захист.
  • Зручність. Коляска має бути досить комфортною для дитини. Насамперед слід придивлятися до моделей, наділених не тільки м’яким сидінням, а й системою амортизації коліс. Завдяки їй рух коляски буде більш плавним і малюк не заплаче від сильної тряски на проблемній ділянці дороги.

Найкращі прогулянкові коляски 2020 року: топ-5 моделей - стаття в  інтернет-магазині Avtokrisla.com

Вартість легкої літньої коляски для дітей відрізнятиметься залежно від моделі. Ціна може коливатися залежно від виробника, матеріалів виготовлення, а також комплектації.

Щоб зробити правильний вибір, молодим батькам потрібно враховувати потреби, а також місце проживання. Окреслити коло відповідних моделей стане простіше, якщо попередньо поставити собі кілька запитань:

  • Як і де коляску використовуватимуть?
  • Наскільки часто вона буде укладатися в багажник авто?
  • Де планується її зберігати?
  • Чи буде необхідність перевозити її в якості ручної поклажі?

Відповівши на всі перераховані запитання, буде набагато легше зрозуміти, який варіант підійде найкраще.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено