Івано-Франківськ

Прочистка каналізації: методи та особливості

Дотримання всіх норм не може повністю захистити від необхідності очищення труб каналізації.

System Cleaning Optimization result scaled

Як діють професіонали?

Якщо  прочищення труб каналізації самотужки не увінчалося успіхом, не варто пробувати ще раз – краще звернутися до фахівців, які, визначивши характер, масштаб забруднень, знайдуть оптимально підходящий метод для його ліквідації.

Коли йдеться про промислові, комерційні об’єкти, громадські заклади, і мова не може бути про те, щоб намагатися провести прочищення труб самотужки. Це не лише неефективно, а й небезпечно для здоров’я. Як каже народна мудрість – овчинка вичинки не варта.

Прочистка каналізації бригадою професіоналів https://mtsewer.com.ua/services/mts-prochistka-trub/ залежить від супутніх обставин, тобто з використанням одного з нижченаведених способів або їх комбінацію:

  • Механічний;
  • Гідродинамічний.

У першому випадку очищення труб відбувається за допомогою спеціального обладнання з тросом та комплектом різних наконечників. Використовуючи подібний агрегат можна очистити систему від жиру, мулових відкладень, волосся, що скупчилося, ворсу. Коли причину затору усунуто, каналізацію промивають великою кількістю води.

Гідродинамічний метод використовується у більш серйозних випадках. Очищення трубопроводів відбувається під впливом води, що надходить у систему під сильним тиском. Натиск здатний змісти своєму шляху перепони, не порушуючи цілісності комунікацій.

prochistka kanalizacji mts o 526x337 1

Методи профілактики

Дотримуючись певних рекомендацій, можна домогтися того, що усунення засміччення каналізаційних труб буде застосовуватися рідше. Для цього достатньо періодично промивати систему, стежити, щоб туди не потрапляли засоби гігієни, тверді предмети. Можна додатково встановити фільтри, уловлювачі жиру і не забувати про їх очищення.

Якщо все-таки знадобиться професійна прочистка труб або аварійна водоканалу , підходити до вибору компанії слід усвідомлено. Віддавати перевагу бажано тим, хто вже давно веде свою діяльність, відгуки про яку позитивні.

Жителі міста Київ та області можуть звернутися до компанії «Монтаж Тех Сервіс», фахівці якої позбавлять вас мук. Багаторічний досвід, сучасне обладнання, турбота про клієнта допомагають вирішувати найскладніші завдання.

Звернувшись до нас, ви переконаєтеся в тому, що ціна прочищення труб найдоступніша, без невиправданих націнок, але якість при цьому не страждає, про що свідчать вдячні відгуки наших постійних замовників.

1591613

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено