Івано-Франківськ

На фронті з початку доби відбулося 121 зіткнення: де найгарячіше

Російський агресор продовжує тероризувати Харківщину авіаударами зі своєї території.

На фронті з початку доби відбулося 121 зіткнення: де найгарячіше

Найбільше боїв на фронті від початку цієї доби, другого липня відбувається на Покровському напрямку – 37. Водночас російські окупанти не полишають активних спроб зламати нашу оборону на Сіверському, Торецькому, Лиманському та Куп’янському напрямках. Загалом, по всій лінії фронту сталося вже 121 бойове зіткнення. Про це пише ПІК з посиланням на Генштаб ЗСУ.
“На Лиманському напрямку загарбники не полишають спроб просунутися в бік Макіївки, Греківки та Невського. Загалом – 13 атак. Лише біля села Макіївка відбувалися вісім ворожих штурмів. Ситуація під контролем Сил оборони. На Краматорському напрямку російські війська від Бахмута знову намагаються просунутися до Часового Яру (мікрорайон Новий) і Кліщіївки. Наші воїни стали на заваді п’ятьом штурмовим діям ворога”, – йдеться у повідомленні.
На Оріхівському напрямку під ударами НАРів опинилися райони н.п. Роботине й Лобкове. Окупанти намагаються просунутися з Новопокровки на Новоданилівку, отримують гідну відсіч. Продовжують зазнавати артилерійських обстрілів з території рф прикордонні села Чернігівської і Сумської областей.
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено