Івано-Франківськ

Прикарпатці стали менше оформляти закордонні паспорти: статистика за червень

У довоєнні роки у сезон відпусток завжди підвищувався попит на оформлення закордонних паспортів.

Прикарпатці стали менше оформляти закордонні паспорти: статистика за червень

На Прикарпатті влітку зменшився попит на оформлення закордонних паспортів. Отже, упродовж червня жителі області оформили 8045 закордонних паспортів, що на півтори тисячі документів менше, ніж у травні. Про це повідомляє Державна міграційна служба, пише ПІК.

“У довоєнні роки у сезон відпусток завжди підвищувався попит на оформлення закордонних паспортів. Зараз реалії зовсім інші. Одним з наслідків звуження міграційних потоків через кордон стало зменшення запитів громадян на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом кількість людей, які звернулися з заявами про оформлення національного паспорта у формі ID-картки, була такою ж, як попереднього місяця. У червні мешканці і гості Івано-Франківщини оформили 3281 паспорт громадянина України.

Для зручності людей у кожному територіальному підрозділі міграційної служби працює електронна черга. Зареєструватися в електронну чергу у будь-який відділ міграційної служби можна на сайті ДМС України за лінком: https://dmsu.gov.ua/services/online.html.

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів» https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html. Сервіс працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено