Івано-Франківськ

Стан доріг: очільник Калуської громади провів ранковий об’їзд (ФОТО)

Працівниками КП «Калушавтодор» активно проводиться поточний ремонт доріг у громаді.

449529090 503639642187541 98297289184314057 n scaled

Голова Калуської громади Андрій Найда у понеділок, першого липня, перевірив стан доріг.

«Над ліквідацією вибоїн комунальники працюють мадпадчером, гудронатором та рециклером. У результаті бачимо, що стан центральних доріг у громаді значно поліпшився. Ті ділянки, які тривалий час були критичними для проїзду – полатані», – розповів він.

Андрій Найда наголосив, що наразі частково є позитивні зміни й на міжквартальних територіях. Тут теж приводять до ладу асфальтне покриття.

Орієнтовно до місяця часу працівники «Калушавтодору» закриють питання поточного ремонту міжквартальних доріг, сподіваємося, що й погодні умови сприятимуть цьому. Далі – працюватимуть у старостинських округах.

Капітальних ремонтів цьогоріч не передбачається, оскільки максимально спрямовуємо всі фінансові зусилля на підтримку наших Захисників, їх родин та сімей полеглих Героїв“, – зауважив Найда.

 

Також у громаді оновлено розмітку доріг. Зокрема, на вулицях: Івано-Франківська, Бандери, Грушевського, Долинська, Хмельницького, Героїв України уже нанесено осьові лінії. Впродовж цього тижня буде оновлюватися розмітка пішохідних переходів та осьових ліній на всіх інших вулицях.

Принагідно оглянули й ділянку дороги Р-84 (Калуш-Бурштин). У Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області повідомляли, що приступили до ремонту цього проїжджого шляху. Проте сьогодні ми побачили, що саме та ділянка, яка в найбільш критичному стані ще не ремонтувалася.

“Служба провела ремонтні роботи дорогою в сторону Львову від Калуша. Це добра новина, але, все ж таки, важливо обирати більш пріоритетні напрямки. Дорога Р-84, що проходить повз село Студінка й досі в плачевному стані. Тож знову будемо звертатися до Служби відновлення та розвитку інфраструктури, щоб владнали цю критичну ситуацію”, – наголосив очі

Щодо покосу трави у громаді – людей для цієї роботи не вистачає. Але ті працівники, що є, намагаються тримати ситуацію під контролем та здійснюють покіс трави. Тому тут, шановна громадо, просимо віднестися з розумінням.

Дякуємо команді КП «Калушавтодор» за роботу. Адже бачимо, що навіть попри всі труднощі, громада облагороджується.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено