Івано-Франківськ

“ТЦК й надалі будуть перевіряти документи приїжджих осіб”, – військовослужбовці про ситуацію у Ворохті

Сьогодні жителі Ворохти почали конфлікт.

vazhlyva informatsiya 1

Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки дав роз’яснення щодо ситуації у смт. Ворохта, яка склалася четвертого липня.

Нагадаємо, на в’їзді у Ворохту стоїть блокпост, який перевіряє документи. Через це місцеві жителі заявляють, що на курорт не їдуть туристи, розповідає ПІК.

За словами військових, сьогодні жителі Ворохти почали конфлікт. Напали на військовослужбовця ТЦК та побили його машину. Даний військовослужбовець був поранений та воював за «побідних осіб». Така подяка.

“Нам не зрозуміло, проти чого протестують місцеві жителі? Проти своїх же односельчан, які воюють зараз і захищають нашу країну? Проти сотень тисяч чоловіків, які ризикують життям і воюють за нашу державу? Можливо, місцеві протестують взагалі проти України? Ці питання риторичні. Не риторичним є одна теза: ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ І НАДАЛІ БУДУТЬ ПЕРЕВІРЯТИ ДОКУМЕНТИ ВСІХ ПРИЇЖДЖАЮЧИХ. Крапка. У нас іде війна. І всі чоловіки на фронті, або у відпустці з фронту. От ті, що у відпустці, можуть спокійно приїхати і відпочити. Ніхто їх не чіпає. Колись у Ворохті місцеві жителі йшли в підпілля, щоб воювати з совєтами. Зараз місцеві жителі виступають проти своєї держави і захищають ухилянтів. Сором!”, – йдеться у повідоменні на сторінці ТЦК у соцмережі.

У Франківському ТЦК та СП додали, що “блокпост прибраний, але військовослужбовці й надалі перевіряти документи приїжджаючих осіб”.

1

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено