Івано-Франківськ

«Він робить те, що говорю йому я»: Зеленський про повноваження Єрмака

Президент вважає главу Офісу президента потужним менеджером.

«Він робить те, що говорю йому я»: Зеленський про Єрмака

Президент Володимир Зеленський прокоментував заяви у ЗМІ про те, що голова Офісу президента Андрій Єрмак начебто має забагато влади. Глава держави вважає, що це спрямовано на те, щоб атакувати його самого. Про це пише ПІК з посиланням на hromadske.

За його словами, росія запускала багато дезінформації про те, що рішення ухвалює не він, а тіньові люди, що він не контролює партію і не має впливу на деяких міністрів.

«Я не хочу мати вплив. Є закон. Я президент згідно з українським законодавством. Єрмак — потужний менеджер. […] Я його поважаю за результат. Він робить те, що говорю йому я», — заявив Зеленський.

На думку Зеленського, коли хочуть послабити якусь людину, то «б’ють» по її команді — саме це політика тих, хто незадоволений ним. Як каже президент, знищення його — це один із планів окупації України.

«Слабкий президент України — це можливість відірвати від України половину території, це можливість Україну зупинити по дорозі в Європейський Союз, […] це можливість мати іншу людину на чолі України, яка не буде мати впливу на ті чи інші суспільства», — сказав Зеленський і додав, що «сильна Україна багатьом не потрібна».

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено