Івано-Франківськ

На Прикарпатті залишилося 6 із 40 провайдерів, які незаконно зайняли 66 електроопор

15 липня цього року – останній день, коли провайдери можуть зголоситися, упорядкувати взаємини та укласти договір з Прикарпаттяобленерго. 

На Прикарпатті залишилося 6 із 40 провайдерів, які незаконно зайняли 66 електроопор

На Прикарпатті станом на 18 червня було 40 інтернет-провайдерів, що самовільно підвісили технічні засоби телекомунікаційних мереж на 424 опорах. Сьогодні їхня кількість зменшилася до 6-ти. Про це повідомляє Прикарпаттяобленерго, пише ПІК.

“Протягом двох тижнів більшість інтернет-провайдерів уклали договір з доступу до інфраструктури підприємства. Залишились 6 порушників у селі Космач, Маркова та присілок Березів, смт Верховина. 15 липня цього року – останній день, коли провайдери можуть зголоситися, упорядкувати взаємини та укласти договір. В іншому випадку, після 22 липня енергетики розпочнуть роботи з демонтажу мереж порушників”, – йдеться у повідомленні.
Отож, щоб не допустити демонтажу мереж, інтернет-провайдерам терміново необхідно звернутися в Центр обслуговування клієнтів (м. Івано-Франківськ, вул. Надрічна, 4Б) та укласти договір з доступу до інфраструктури підприємства. Окрім цього, необхідно сплатити вартість незаконного користування опорами та штраф.
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено