Івано-Франківськ

Найсмачніші суші: ТОП-5 варіантів в Дніпрі

Ви можете поекспериментувати, замовляючи щоразу в різних закладах.

photo 2024 07 05 08 01 4811

Шукаєте, де готують та доставляють найсмачніші суші в Дніпрі? Дійсно, в місті дуже багато закладів, де можна замовити страви японської кухні, тож розгубитися нескладно.

Ви можете поекспериментувати, замовляючи щоразу в різних закладах. Але інколи треба замовити гарантовано смачні суші та роли – наприклад, для романтичної вечері чи святкового застілля. Саме в такі моменти в нагоді стануть такі заклади, котрі потрапили до нашого ТОП-5.

«Суші Майстер»

Ресторан японської кухні «Суші Майстер» має величезну клієнтську базу, що зайвий раз доводить надійність та популярність серед гурманів. Все тому, що тут цінують довіру своїх клієнтів і роблять все для їхнього комфорту.

Без зайвих прологів розкажемо про те, на що варто очікувати клієнтам:

  • У цьому ресторані на вас чекає широкий асортимент страв, де є не тільки різні суші та роли, а й інші популярні страви в азіатському стилі.
  • Ціни на все більш ніж прийнятні, а ще більше економії можна отримати від знижок та акцій. Але ми радимо стати постійним клієнтом, бо саме тоді відкриється ще більше можливостей заощадити.
  • Ви можете провести приємно час безпосередньо у закладі. Проте ресторан також надає послуги доставки. Ви можете бути певні, що доставка буде своєчасною, оскільки в кур’єрській службі працюють досвідчені фахівці.

Продовжуючи тему адресної доставки, варто зазначити, що мінімальна сума замовлення для адресної доставки складає 200 UAH, а ціна послуги доставки всього 30 UAH. Але за умови замовлення від 400 UAH платити за доставку не доведеться.

Ознайомитись з меню, вивчити ціни та безпосередньо замовити суші можна на сайті. Також до ваших послуг простий у використанні мобільний додаток – це дозволить вам мати можливість замовити в улюбленому ресторані в будь-який час.

«Котосуші»

Цей заклад не так давно з’явився на мапі міста, але вже зацікавив своїм асортиментом та приємними цінами. Основу меню складають різноманітні сорти суші та ролів, але є різні салати та закуски. Ціни на середньому рівні, нерідко бувають знижки. В закладі можна посидіти та поласувати суші в приємній атмосфері, але також можна замовити їжу на винос чи скористатися сервісом доставки.

«Watatsumi»

Заклад радо зустріне вас безпосередньо в залі, а також гарантує швидку доставку в будь-який куточок міста. Стосовно меню, то воно різноманітне – можна замовити не тільки суші та роли, але й піцу або різноманітний фаст-фуд.

«Суші GREEN»

Тут можна замовити суші, коли немає бажання кудись йти, щоб смачно попоїсти. Варто зазначити, що в закладі доволі різноманітне меню, а подача та пакування дуже естетичні. Стосовно цін, то ви точно не переплатите на замовленні тут.

«Mr Krabs»

Цей заклад сам себе називає «доставкою гарного настрою». Дійсно, якщо у вас поганий настрій, але ви дуже полюбляєте японські страви, то смачні страви від цієї доставки можуть виправити ситуацію. Окрема перевага – меню дуже різноманітне та є багато авторських страв, які вам варто скуштувати.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено