Івано-Франківськ

Не першого серпня: мер Франківська розповів, коли розпочнеться новий навчальний рік у школах

Канікули у школярів традиційно триватимуть до кінця серпня.

729 486 6449fe7879f9d

В Івано-Франківську новий навчальний рік у школах розпочнеться першого вересня. Про це зазначив міський голова Руслан Марцінків, пише ПІК.

“Ні, не 1 серпня, а 1 вересня! Хтось пустив мульку про те, що в дітей мають забрати місяць канікул і відправити на навчання ще поки літо  в розпалі. Ні, цього не буде”, – зазначив Марцінків.

Про плани розпочати навчальний рік у вересні також раніше повідомляли у міському департаменті освіти та науки.

“Навчання в школах у серпні — фейк. Плануємо розпочати новий навчальний рік 1 вересня”, – зазначила керівниця департаменту Вікторія Дротянко.

Нагадаємо, раніше в мережі з’явилася інформація про те, що в Івано-Франківську перший дзвоник пролунає для школярів у серпні.

До слова, у  школах міста Новодністровськ Чернівецької області навчальний рік розпочнуть з 19 серпня. Це рішення ухвалила педагогічна рада через ймовірність тривалих відключень електрики взимку, пише Суспільне

У школах Чернівців розпочати навчальний рік планують 1 вересня. Втім, за потреби можуть розпочати навчання 19 серпня – це залежатиме від розпорядження Кабміну,  розповіла заступниця начальника міського управління освіти Олена Онофрей.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено