Івано-Франківськ

Прем’єр Шмигаль перебуває з робочим візитом на Харківщині: що оглянув (ФОТО)

Зокрема, очільник Уряду вшановував пам'ять полеглих воїнів на "Алеї Героїв" у Харкові.

Прем'єр Шмигаль перебуває з робочим візитом на Харківщині: що оглянув (ФОТО)

У п’ятницю, 12 липня прем’єр-міністр України Денис Шмигаль перебуває на Харківщині. Зокрема, після відвідин “Алеї Героїв”, де поховані українські воїни, посадовець ознайомився з роботою одного з енергооб’єктів у Харкові. Про це Денис Шмигаль написав у Фейсбук, пише ПІК.

“На його території було встановлено 4 когенераційні газопоршневі установки сумарною потужністю 6 МВт. Це дозволить постачати тепло мешканцям міста у разі відсутності електроенергії. Наразі ведуться переговори з партнерами про встановлення додаткових газотурбінних установок”, – повідомив він.

Шмигаль закликав й інші міста так само встановлювати альтернативні джерела енергії, щоби забезпечити безперебійне електропостачання об’єктів критичної інфраструктури. Також прем’єр оглянув процес відбудови та поспілкувався з місцевими мешканцями у районі Старої Салтівки у Харкові, якій постійно потерпає від російських атак.

“Реконструкція відбувається за принципом «краще, ніж було»: утеплюється фасад, відбувається заміна інженерних мереж, враховуються норми безбар’єрності. Лише цього року на ліквідацію наслідків російської агресії в Харківській області Уряд виділив 1,7 млрд грн.”, – додав Денис Шмигаль.

Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено