Івано-Франківськ

“Це так”: Ющенко, Дантес та коміки знялися в кліпі задля збору на ЗСУ (ВІДЕО_

Співак Володимир Дантес та гумористи Антон Тимошенко, Василь Байдак, Олег Свищ та Єв Жу незвичним чином оголосили про збір для

69050d4dbbff6d3de83c509a13b598c91720956455

Співак Володимир Дантес та гумористи Антон Тимошенко, Василь Байдак, Олег Свищ та Єв Жу незвичним чином оголосили про збір для військових та знялися з третім президентом України Віктором Ющенком.

Гумористи та блогери записали кавер на трек Елтона Джона і гурту Blue Sorry Seems to Be the Hardest Word. У ролику взяв участь Віктор Ющенко. Таким чином гумористи оголосили про новий збір на дрони та автомобілі для захисників України. У кліпі Віктор Ющенко грає на фортепіано.

«Це так. Badstreet boys і Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Всі донати перетворяться в різні дрони для 3 ОШБ і ГУР та бус для ССО. Серед тих, хто задонатить від 100 грн ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча здається, це неможливо. І головне — дослухайте до кінця, останній рядок пророчий», — йдеться в описі до ролика.

Віталіна Ющенко прокоментувала кліп за участю її батька:

«Як же це круто! Тату, Bravo! Хлопці Bravo! Як же круто, здається, об’єдналися різні люди, різні покоління, а який шалений результат! Це Так! Це так сильно! Дай Боже, щоб спільним зусиллям ми досягли поставленої цілі, а наша ціль — це Перемога!».

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено