Івано-Франківськ

Дві родини з Тернополя втратили понад два мільйони через квартирних злодіїв: хто їх обікрав (ФОТО)

До квартирних крадіжок причетні двоє раніше судимих тернополян 40 та 45 років.

56da4cc29d6d32c618d9ec1af43a73c9

Понад два мільйони гривень втратили дві родини з Тернополя. Вони стали жертвами квартирних злодіїв. Зловмисників вистежили працівники кримінальної поліції після чергової крадіжки.

Про це повідомили у поліції Тернопільщини, пише ПІК.

Злодії проникли до квартири серед білого дня, коли господар вийшов з оселі. До приміщення зайшли, підібравши ключ. Чоловік повернувся додому за кілька годин і виявив відчинені вхідні двері та розкидані по кімнаті речі. Викрали невідомі дрібну побутову техніку, ювелірні прикраси та гроші. Сума збитків – приблизно 256 тисяч гривень.

“Ще одне повідомлення про квартирну крадіжку працівники поліції отримали 14 липня. До квартири на вулиці Злуки проникли невідомі й винесли звідти гроші та цінні речі на 1 мільйон 878 тисяч гривень. Господарів у помешканні не було й зловмисники, скориставшись відключенням електроенергії та камер відеонагляду, проникли до житла“, – йдеться у повідомленні.

ceb5acbd9a036ef6098f34d995d76712

Уже за кілька годин правоохоронці встановили людей, причетних до цих двох крадіжок.

“Підозрювані знайомі давно. Ще у 2013 році їх разом зі спільниками затримали правоохоронці Тернополя за аналогічні злочини. Тоді усі члени групи отримали реальні терміни покарання. Після звільнення з місць позбавлення волі двоє фігурантів продовжили заробляти на протиправному”, – заступника начальника – начальник розповів начальник кримінальної поліції ГУНП в Тернопільській області Олександр Славгородський.

Правоохоронці встановили, що підозрювані йшли на злочин, ретельно підготувавшись. Вони не один місяць стежили за своїми жертвами, детально знали їхні графіки та маршрути пересування.

Обом чоловікам уже оголосили про підозру Їм загрожує від 7 до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Обрали зловмисникам і запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 908 400 гривень. Триває слідство.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено