Івано-Франківськ

Команда Коледжу фізвиховання стала віце-чемпіоном Європейських університетських ігор

У фінальному протистоянні наші студенти лише у серії післяматчевих пенальті поступилися іспанцям з Севільського університету.

eug24day7isilver 768x479 1

Команда Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання стала віце-чемпіоном чоловічого футзального турніру на Європейських університетських іграх. У фінальному протистоянні наші студенти лише у серії післяматчевих пенальті поступилися іспанцям з Севільського університету.

Пропустивши першими до перерви, у другому таймі підопічні Юрія Іванишина зуміли зрівняти рахунок, а згодом і вийшли вперед завдяки голам Андрія Ткачука та Олександра Жукова – 2:1.

Втім, за мінімальної переваги, як і в жіночому фіналі, українці дозволили суперникам зрівняти рахунок наприкінці основного часу – 2:2. В екстратаймах команди грали обережніше, тож все вирішилося у післяматчевій лотереї шестиметрових, де удача посміхнулася іспанцям – 4:3.

eug24day7men scaled

Відтак Севільський університет став переможцем чоловічого футзального турніру, українська збірна ІФФКФВ виборола срібні медалі, а бронзовим призером стала команда Загребського університету (Хорватія), котра у матчі за третє місце перемогла португальський Університет Майя – 5:1.

Нагадаємо, що минулого року у хорватському Спліті на Чемпіонаті Європи серед ЗВО чолоівча команда ІФФКФВ стала чемпіоном. Цьогоріч з Угорщини обидва представники України повертаються додому зі срібними медалями Європейських університетських ігор.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено