Івано-Франківськ

Через спеку в поїзді Запоріжжя-Ужгород померла жінка: що відомо

У компанії кажуть, що кондиціонерами не обладнана половина парку «Укрзалізниці».

vBWzt5qdY8Am7IXv9eTEr9eaH2QcjkdGLguzyXo5

У мережі з’явилася інформація про те, що 16 липня в поїзді Запоріжжя — Ужгород через спеку померла жінка. В «Укрзалізниці» підтвердили інцидент.

Про це розповів керівник пасажирського напрямку компанії Олександр Перцовський, передає “Громадське“.

Кілька днів тому одна з пасажирок купе потягу Запоріжжя — Ужгород написала у Facebook, що вночі її попутниця, яка їхала у Стрий до подруги, раптово померла. За її словами, до смерті призвела спека у вагонах.

Перцовський підтвердив смерть жінки та пояснив, що вагон, у якому вона їхала, «відразу продавався, як [той, що] без кондиціювання». Він додав, що кондиціонерами не обладнана половина парку «Укрзалізниці», а тому закликав враховувати це та високу температуру під час планування поїздок.

«Якщо є проблеми зі здоров’ям, маленькі діти, і ви знаєте, що довга поїздка в таку спеку це не варіант, — то перенесіть поїздку на кілька днів», — сказав Перцовський і порадив у разі виникнення проблем із самопочуттям звертатися до провідників — вони нададуть допомогу і за можливості пересадять у вагон із кондиціонером.

Він також запевнив, що кожен випадок смерті в поїздах ретельно розбирають. Зокрема, з’ясовують, чи можна було запобігти смерті та наскільки оперативно залізничники викликали медиків.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено