Івано-Франківськ

Двоє прикарпатців фіктивно одружилися, щоб виїхати за кордон: їх викрили

Йдеться про схему одруження чоловіків призовного віку з жінками з інвалідністю.

Двоє прикарпатців фіктивно одружилися, щоб виїхати за кордон: їх викрили

На Львівщині прикордонники викрили двох прикарпатців, які хотіли незаконно виїхати за кордон з дружинами, які мають інвалідність. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише ПІК.

“Так, у одному випадку 44-річний уродженець Івано-Франківщини одружився з 66-річною жінкою. Чоловік розповів, що везе «дружину» в Польщу на лікування. Але подружжя не змогло дати однакових відповідей на низку логічних питань. Жінка казала, що їде лікувати суглоби, чоловік, що діабет”, – йдеться у повідомленні. 

«Дружина» повідомила, що вони знайомі 10 років, чоловік розповів, що знає її все своє життя, а також знав її попереднього чоловіка, який помер. Проживає «подружжя» також не разом. Попередньо правоохоронці встановили, що жінка погодилася на фіктивний шлюб за дві тисячі доларів США.

В іншому випадку 26-річний житель Прикарпаття одружився з 31-річною жінкою. Він теж переконував, що їдуть за кордон лікувати дружину. А подальші відповіді теж були неузгодженими. В обох випадках охоронці кордону сповістили про порушників правоохоронців. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено