Івано-Франківськ

Володимир Зеленський та Дональд Трамп провели телефонну розмову

Це була перша розмова політиків з 2021 року.

60b0a7dc eace416cf8bb3546ead3f7c566b5aef1

Вночі 20 липня президент України Володимир Зеленський та кандидат у президенти США Дональд Трамп, провели телефонну розмову.

Про це політики заявили у своїх соцмережах, пише ПІК.

Зеленський зазначив, що привітав Трампа з номінацією від Республіканської партії та засудив жахливий замах на політика у Пенсильванії, який трапився 13 липня.

Також він відзначив життєву важливість двопартійної та двопалатної американської підтримки та додав, що “Україна завжди буде вдячною США за допомогу в зміцненні нашої можливості протистояти російському терору”.

“Домовились із президентом Трампом обговорити під час особистої зустрічі, які саме кроки можуть зробити мир чесним і справді тривалим”, – пише Зеленський.

Своєю чергою Трамп назвав розмову із Президентом України “дуже гарною” та вкотре зазначив, що зможе принести “мир у світ”:

«Я вдячний президенту Зеленському за те, що він протягнув руку допомоги, тому що я, як ваш наступний президент Сполучених Штатів, принесу мир у світ і покладу край війні, яка коштувала стільки життів і спустошила незліченну кількість невинних сімей. Обидві сторони зможуть об’єднатися та домовитися про угоду, яка покладе край насильству та прокладе шлях до процвітання», – заявив він.

Основне фото ілюстративне з відкритих інтернет-джерел

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено