Івано-Франківськ

У Карпатах від переохолодження ледь не загинув львів’янин: що він намагався зробити

Львів’янина, який заблукав у горах, знайшли сьогодні вранці прикордонники разом з гірськими рятувальниками.

451952665 818139240496507 650892040484824457 n scaled

У Карпатах ледь не загинув від переохолодження львів’янин, який планував перетнути кордон.

Про це повідомили в західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, пише ПІК.

“Інформацію про те, що у високогір’ї перебуває чоловік, який втратив орієнтування та потребує допомоги, прикордонники отримали від чергового Рахівського райвідділу ДСНС. Майже через три години спільних пошуків прикордонники з рятувальниками знайшли 25-річного чоловіка за 700 метрів до кордону з Румунією. Через дощ, який не припинявся усю ніч, мандрівник був геть мокрий та виснажений”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіка доставили до Рахівської центральної районної лікарні, де його ушпиталили, діагностувавши загальне переохолодження організму.

Загалом впродовж минулої доби прикордонники відділу «Ділове» затримали в горах майже два десятки чоловіків призовного віку, які намагалися у незаконний спосіб дістатися Румунії.

Крім  львів’янина серед порушників було п’ятеро жителів Київщини, троє – Дніпропетровщини, по двоє закарпатців, чернігівців, херсонців, по одному жителю Сумщини, Тернопільщини, Львівщини, Кіровоградщини та Донеччини.

Стосовно правопорушників склали протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено