Івано-Франківськ

На Говерлі вшанували пам’ять полеглих та безвісти зниклих воїнів (ФОТО)

Попри складний маршрут, учасникам вдалося успішно підкорити вершину.

452441915 900876155400492 6743571741803556278 n scaled

На вихідних військовослужбовці 50-го полку імені полковника Семена Височана разом із сім’ями полеглих та безвісти зниклих воїнів здійснили сходження на Говерлу.

Цей захід був присвячений вшануванню пам’яті всіх полеглих та зниклих безвісти воїнів полку, пише ПІК з посиланням на Фейсбук-сторінку полку.

 “Наше сходження сьогодні мало глибший сенс, ніж просто підкорення вершини. Ми прагнули вшанувати пам’ять наших героїв – тих, кого ми все ще сподіваємося побачити живими, і тих, хто віддав своє життя за свободу України. Піднявшись на цю висоту, ми ніби стали ближчими до них, а вони – до нас. Це наш спосіб нагадати всім про їхню жертву та зберегти про них пам’ять”, – поділився полковник Вадим Ліневський, командир військової частини 1241.

На Говерлі замайорів прапор 50 полку імені полковника Семена Височанана, на якому вказані імена та прізвища всіх загиблих та зниклих безвісти воїнів.

“Ця подорож виявилася особливою для нас із сином. Денис, якому лише п’ять років, вже давно мріяв підкорити Говерлу. І ось, це стало його третьою підкореною вершиною. Ми обоє отримали море позитивних емоцій, яких так не вистачає зараз. Я вважаю, що такі заходи на честь наших Героїв варто проводити частіше. Ми з Денисом з радістю долучимося до них знову“, – поділилася Галина Мельник, колишня дружина зниклого безвісти військовослужбовця Руслана Мельника.

Сходження стало не лише фізичним випробуванням, але й емоційною подорожжю для всіх учасників, об’єднавши військових та родини у спільному прагненні вшанувати пам’ять тих, хто віддав життя за свободу України.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено