Івано-Франківськ

Вбивство Ірини Фаріон: нові деталі розслідування

Минуло три доби з моменту жахливого смертельного пострілу у Львові. Що відомо станом на 22 липня?

01937b527475c06e scaled

До вбивства Ірини Фаріон готувалися щонайменше місяць. Слідство вважає, що вбивство було замовним. Й виконавцем є чоловік, якого розшукує поліція. На нього вказують свідки. Також правоохоронці вважають, що у нього можуть були спільники, як саме вони були залучені до вбивства, наразі не повідомляють.

Про це Суспільному повідомили власні джерела у правоохоронних органах.

Версія поліції 

За версією правоохоронців, чоловік, якого зараз розшукує поліція обрав такий одяг, зокрема окуляри та капелюх для маскування. Вперше його зафіксували камери 11 липня. Чоловік приходив у двір щодня, окрім суботи та неділі, в однаковому одязі.

Також у розшукуваного було невелика сумочка, саме там, за версією правоохоронців, могла бути зброя. Хоча інколи він приходив у двір з порожніми руками. Щодо зброї наразі тривають експертизи, адже на місці замаху знайшли гільзу.

Щодо підозрілого чоловіка у дворі Ірини Фаріон повідомлень на лінію 102 не надходило. Також мовознавиця не зверталася до поліції щодо погроз.

Також джерела Суспільного у правоохоронних органах повідомили, що є свідки, які вказують, що саме розшукуваний чоловік вистрілив в Ірину Фаріон. Наразі цей чоловік є основним підозрюваним у справі.

Як стався замах та хто стріляв?

В день вбивства чоловік о 17:03 вже очікував на Ірину Фаріон біля будинку. Коли вона вийшла — здійснив один постріл у мовознавицю.

Джерела у правоохоронних органах відзначили, що чоловік діяв професійно і прорахував усі варіанти розвитку подій. Під час замаху в районі, де жила мовознавиця, не працювали камери через відключення електроенергії.

Наразі правоохоронці досліджують записи і вивчають одяг та поведінку підозрюваного у вбивстві. Слідство вважає, що вбивство було замовним. Й у чоловіка можуть бути спільники.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено