Івано-Франківськ

Як можна оформити страховку на машину?

Автострахування онлайн оформлюється лише за кілька хвилин.

6df7af70 bb32 4fc7 a5b3 24105abc3669

В Україні існує лише один вид обов’язкового автомобільного страхування — Автоцивілка, або ОСЦПВ. Це поліс, який має бути у кожного, хто сідає за кермо транспортного засобу. І якщо раніше оформлення цього чи будь-якого іншого страхового сертифіката вимагало особистого візиту власника авто в офіс, то сьогодні ця процедура стала набагато простішою та зручнішою. Купити страховку на авто можна з будь-якого міста без необхідності кудись їхати. Достатньо зайти на сайт обраного страховика, заповнити коротку форму та отримати свій сертифікат на пошту чи месенджер.

Алгоритм оформлення страховки на машину

У 2019 році до закону про Обов’язкове автомобільне страхування було внесено зміни. З того моменту електронний поліс набув такої ж сили, як і паперовий сертифікат. Тому водіям сьогодні не потрібно возити із собою теку з документами: усі важливі дані знаходяться під рукою у смартфоні. Те саме стосується й оформлення обов’язкового та добровільного страхування. Укласти договір з обраною компанією можна дистанційно.

Автострахування онлайн оформлюється лише за кілька хвилин. Клієнту достатньо заповнити стандартну форму на сайті, вказавши основну інформацію про себе та транспортний засіб. Обов’язкові документи для укладання договору зі страховою також надаються онлайн. Компанія формує електронний поліс та відправляє його клієнту зручним для нього способом.

Завдяки цьому оновлення сертифіката стало можливим за будь-яких обставин: з іншого міста або навіть країни. Щобільше, клієнти тепер можуть не тільки купити страховку на авто онлайн, а й подати заяву на відшкодування збитків без необхідності візиту в офіс компанії. Процес врегулювання виплат став набагато простішим і швидшим.

Скільки коштує страховка на машину, не залежить від обраної форми оформлення. Тарифи формуються, виходячи з характеристик конкретного транспортного засобу, інформації про стаж водія, обраної суми франшизи та ряду інших факторів. Тому ціна на страховку на авто розраховується індивідуально у кожному конкретному випадку.

Однак на сайті компанії “Страхування в Одесі для Вас” є можливість самостійно прорахувати тариф для вашого авто з огляду на всі ці аспекти. Для цього розроблені спеціальні онлайн-калькулятори. Достатньо ввести основні дані в окрему форму і програма автоматично розрахує вартість страхового поліса. Також на сайті можна одразу придбати електронний чи паперовий сертифікат ОСЦПВ в дистанційному режимі.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено